Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Ne dalgasından bahsediyorsun ? Burada dalga geçmem için bir sebep söyle de ben de bileyim . Bu arada dalgayı burada değil denizde ara . Haa 1 sene öncesinin haberi haa 1 sene sonrasının haberi . Haaa 1000 adet eksik olmuş haa 1000 adet fazla olmuş . Sıralamada ne değişecek ?
Bu sektör hakkında en ufak bilginiz yok.
Büyük şehirlerde bahsettiğiniz evlerde hangi beyaz yakalı , alıp kalabilecek. En azından %10 bile geçmez.
Muhtemelen arsa fiyatlarından, şuan beyaz yakanın gelir durumundan da haberiniz yok.
Önerileriniz Türkiye gerçekleri ile alakası yok.
Müstakil ev , sitede ya da mahalle ortamından alınan bir daire ile iş bitmiyor , sorunlar çözülmüyor maalesef ! Ev sahibi olmaktan ziyade eşiniz ve çocuklarınız ile bir ömür geçirebileceğiniz , sosyal aktivitenin iyi olduğu , boş zamanlarınızda dışarıya çıktığınızda güzel vakit geçirebileğiniz temiz ve nezih bir semt olmalı ! Siz yetişkinler hadi neyse de çocuklarınızı büyütebileğiniz , yetiştirebileceğiniz bir ortam olmalı !
Kısacası olaya sadece aidat , kira çarpanı , maddiyat gözüyle bakmak yanlış olur !
duvarda az bir boşluk bırakıp , ses emici malzeme ile kapatırsınız ... ses yalıtımı konusunda uzman firmalar çözer o işi.... darbe sesi ayrı yalıtım malzemesi ister titreşim sesi ayrı , insan müzik sesi ayrı ...firma ne gerekli ise o malzemelerle sesi önler...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
aslında en güzeli portatif yaşamak ... al bir karavan , çek arabanı istediğin yere ...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri