Originally Posted by Foçabeyi Haklısın üstadım Çok uğraştırdı ama. Bak benim bakkal karfura. Hiç uğraştırmıyor. Her gün tavan Giris veriyormu tavandan?
Originally Posted by Webster Luksk ile arena allah sizi bildigi gibi yapsin Yuruyun mk Sizin gibi hissenin ben... Bas küfürü ustad. Bunlar başka laftan anlamaz.
İngiliz kizlarina asla guvenmem Gbp asil risk teskil ediyah
7.79 üzücü
Originally Posted by onur1064 7.79 üzücü 7.89 diyecem dedi simdi akşamdan, uyarmadin yesil sogan denmez şimdi
Originally Posted by onur1064 7.79 üzücü Originally Posted by YapraksızYonca 7.89 diyecem dedi simdi akşamdan, uyarmadin yesil sogan denmez şimdi Heyecan yapmayin champs Birseyler donuyor Bist cok saglam durus sergiliyor Bekleyelim Ytd
Originally Posted by Webster Giris veriyormu tavandan? Açılışta son bir kaç gündür alım veriyor. 10 dk kıpraşıyor sonra tavana kitliyor. Tavandan veriyor mu bilmiyorum. Kademede gözüküyor ama yeteri kadar satış olmadığı için herkes alamıyor sanırım.
Originally Posted by Webster Heyecan yapmayin champs Birseyler donuyor Bist cok saglam durus sergiliyor Bekleyelim Ytd valla ustad, bist tutup tutup titreyen cocuk gibi, sonra bi koyuveriyor ortaligi batırıyor
Forum Rules
Yer İmleri