Originally Posted by Blueberry webster üstad AFT ne yapar bugün? Dolar etkisiyle en az 4 diyorum.aşağızı kurtarmaz
Originally Posted by Blueberry webster üstad AFT ne yapar bugün? Originally Posted by aliserpil2005 Dolar etkisiyle en az 4 diyorum.aşağızı kurtarmaz Ben bu kopegin isterse yarim saatte arti 10 a attigini gordum Suan icin 3 cepte gorunuyor Nasdak son bir saat sekillenir Syg
Originally Posted by Webster Ustad doyt dokcancilar genelde gece cikiyor piyasaya 😀 tte naapar üstat bugün okumalar meyvesini veriyor gibi...
Tte momentum yakalamak ister Son saat arti 5 lere vurabilir Syg
Originally Posted by Webster Ben bu kopegin isterse yarim saatte arti 10 a attigini gordum Suan icin 3 cepte gorunuyor Nasdak son bir saat sekillenir Syg Sağolasın üstad. AFT, FIB, MAC, Gram altın ve bireysel hisse portföyü ile beklemedeyim. 😊 Bunun dışında nakit param yok.
güzel gündü bereket versin
simdi AFT nin verecegine bakalim
Originally Posted by trust06 tte naapar üstat bugün okumalar meyvesini veriyor gibi... Malesef beklenen olmadi ve tte 2.70 de kaldi Dolar etkisi olmasa bugun arti 5 cepteydi Saglik olsun Dolarin etkisini aft de gorecegiz Sepet sepet sepet
Forum Rules
Yer İmleri