Sayfa 530/748 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

1. Muhalif kesim memnun tabi doların yükselişinden, halk fakirleşsin, alım gücü iyice düşsün bir daha seçilemesin derdindelerr, dolarlarına sıkı sıkı sarılıp yükseldikçe daha çok alıyorlar, fakat unuttukları birşey var halk fakirleştikçe iktidar daha çok oy alıyor bizde 😀

2. Elimde biraz spek hisseler var, fırlayanı verip hemen bundan takviye yapıyorum, 30 lira altı kelepir oğlu kelepir. Yarı sermayede altın fonunda, sıkıysa indirsinler 12-13 e hepsini gömeyim buna.

3. Yılların tecrübesi olarak edindiğim izlenim; takta manupüle ediliyor....bu süreçten sonra ne olacaksa olacak...bekleyelim görelim. hayırlısı.
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

4. evet bence de burdaki spekulasyon değil manipulasyon
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5. niye manupüle ettiklerini biliyorum da buraya yazmıyorum. ekmeklerine yağ sürmemek için... serap hanımı arayın bakalım ne diyecek..merak ettim.

6.  Alıntı Originally Posted by cüneytt Yazıyı Oku
    niye manupüle ettiklerini biliyorum da buraya yazmıyorum. ekmeklerine yağ sürmemek için... serap hanımı arayın bakalım ne diyecek..merak ettim.
    valla ben erol bilecike saydırıp aynı gun geri alım yaptıran adamım bunlarda da deneyeyim mi şansımı?
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

7.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    valla ben erol bilecike saydırıp aynı gun geri alım yaptıran adamım bunlarda da deneyeyim mi şansımı?
    Gerek yok bence; Bozma moralını....sürecin sonunda sabreden kazanacak İnşaAllah.

Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz

8.  Alıntı Originally Posted by cüneytt Yazıyı Oku
    Gerek yok bence; Bozma moralını....sürecin sonunda sabreden kazanacak İnşaAllah.

Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz
    yok abi benim umurumda deil maliyetim yok gibi bir şey çöpler yuzde 1000 yapmıs bunun dışında guvenli liman yok ha 20 ha 19 ha 30 benim için aynı rakam bu kagıt için .
    arada sıkılıyorum yapıdan denizden lot yakıyorum o kadar
    @borsavizyon

Sayfa 530/748 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •