Mrb sayın illim tektu ile ilgili ön görünüz nedir bu kağıdı 7 lerden satmak istiyorum hayal mi kuruyorum
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mrb sayın illim tektu ile ilgili ön görünüz nedir bu kağıdı 7 lerden satmak istiyorum hayal mi kuruyorum
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
Silkeleme yapıyor gibi sanki endeksteki testereye uygun olarak spek mallandı bence çok ky vardı kağıtta azalmış
Bunlar ne yapmaya çalışıyor böyle anlamadım, yine mi patron satışı geldi acaba? Hisseyi 1.66 ya götürdüler ve 1.60 a kadar blok satış yaptılar. Yazıklar olsun, ayıptır, yazıktır, günahtır. Bu tür hareketler yerli yatırımcıyı Türk varlıklarından ve borsamızdan uzaklaştırma hareketleridir. SPK'nın bu tür işlemleri geniş kapsamlı incelemesi gerekir. Benim anlamadığım bu satışlar sözde değil de, gerçekten patron satışı ise hissenin PD/DD'si 0.6 yani nerdeyse defter değerinin yarı fiyatına işlem görmekte. Oysa kim patronun yerinde olsa hisse de ralli yapar yukarlardan hisseleri satmaz mıydı?
Yazdıklarım al-sat-tut ve yatırım tavsiyesi değildir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/879606
M.A.Y dün de yaklaşık 10 milyon lot satış yapmış. Dün ki satış ile birlikte son 3 ayda yaklaşık 40,5 milyon lot satış yapmış oldu. PD/DD oranı 0,60 larda ama kafasını kaldırmaya müsaade etmiyorlar.
Kayıtlı sermaye tavanını artıramadığı için (spk ya arttırmak için başvurdu ancak spk kabul etmedi) bedelli yapma şansı yok. Oysa son 3-5 aydır bir bedelli çılgınlığı var bist şirketlerinde.
Salgından dolayı sektörde de sıkıntı var gerçi sektörün en canlı dönemlerinde bile bilançolarına zarar yazmıştı. Bakalım zaman bize neler gösterecek.
Yatırım tavsiyesi içermez.
Yer İmleri