Bu arada doları takip ettim bir süre
Bizim MB müdahalesi falan yok artık.
Bu seviyeler kabul ediliyor MB tarafından
Doların son bir haftalık iniş ve çıkışları artık sadece DXY'ye paralel oluyor.
Yani doları düşürelim cabası yok artık.
Acikcasi ben pek anlamam bu islerden az biraz excel bilgim var onu kullaniyorum. Bu sayede tablonun devamliligini sagliyorum. Tablonun telif haklari admustafa ustadimizdadir.Admustafa ustad foruma pek ugramiyor , belirli bir suredir elini ayagini cekti saniyorum bu islerden. Aslinda tesekkurun buyugunu admustafa ve yuji ustad hakediyor. Bir sorun oldugu zaman onlara danisiyorum, yardim istiyorum. Bugunde yine sise birlesmelerinde yuji ustad yardim etti sagolsun.
Eskilerden Kartal ustad ve Maydonozcu Kamil ustad vardi onlarinda excel ve piyasa bilgileri oldukca iyiydi. Tabloya katkilari olmustur diye tahmin ediyorum. Dogrusunu fonlarin efendisi admustafa ustad bilir. Bu vesileyle onlarada tesekkur ederim.
2019 kasim ayindan once bilgisayar oyunlari ile vakit oldururdum. Ciddi zaman kaybiydi. Bu topic`i kesfetmem cok faydali oldu. Hem birikimlerimi korumayi ogreniyorum hemde vaktimi faydali icerikler okuyarak / finansal okuryazarlik edinerek degerlendiriyorum. Forumdan sizler sayesinde cok sey ogreniyorum , tum forumdaslara tesekkur ederim. Bol kazanclar , saygilar.
İkinizine de teşekkürlerSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.dw.com/tr/abd-bankaların...e=DonanimHaber
Geçenler de böyle bir habere denk geldim Nkolaya biraz soğuk bakıyorum artık. Çok belirgin bir fark olmadıkça tercih etmeyeceğim. Parayı çektikten hemen sonra aradılar neden çektiniz diye![]()
Trump'ın hastaneye gitmeden önceki görüntülü mesajı
https://twitter.com/realDonaldTrump/...352972800?s=20
Trump hastalanırsa
Başkanlık yardımcısı Pence'e geçecek
O da yakın temaslı olduğundan oda hastalanırsa
Başkanlık rakipleri olan ABD Temsilciler Meclisi'nin Demokrat Partili Başkanı Nancy Pelosi başkanlık görevine vekalet edecek.
Peh peh peh
Kaosa bak.
AFT ne olacak yahu
Seçimlere kadar para da dağıtmazlarsa 1 ileri 2 geri gidecek herhalde
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri