Sayfa 541/1043 İlkİlk ... 414414915315395405415425435515916411041 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Çelik kardeşim Avgyo hakkında yorum yapabilir misin? Düşüncelerini merak ediyorum hayırlı akşamlar teşekkürler.

2. Çelik kardeş merhaba

Afyon tarihi zirvesi 11,24 yani piyasa değeri en fazla 4.496.000.000 TL ye çıkmış 2100.000 hisse adedi varmış sonra bölünmüş ve hisse adedi 400.000.000 adet olmuş tabi hisse bolününce fiyatta bölünmüş oluyor yani 2150 TL nin bugünkü karşılığı karşılığı 11.24 TL dir. dediğiniz fiyata çıkması imkansız yoksa Türkiye bütçesi kadar değeri olur.

Aynı şekilde rheag tarihi zirvesi 6,15 TL

Senkron icin bende uyarmak istiyorum şirket batmış kapısına kilit vurmadiklari kalmış 50 krs 1 TL falan olsa al dicem ama şu halde 10 krs bile değeri yok.

Olmip gibi başarılı tahminleriniz için tebrik ederim.
    Basarilar
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    afyon çimento 2009 2011 yıllarında 2150 tl ye kadar cıkmıştı ben borsaya başladığım yıllar ilk dikkatimi 400 tl de cekmişti ama almamıştım acemiydim ve cepte sadece 1500 lot ilk hissem fmizp vardı 6.48 maliyetle
    Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Çelik kardeşim Avgyo hakkında yorum yapabilir misin? Düşüncelerini merak ediyorum hayırlı akşamlar teşekkürler.
    avgyo sistem verdi ama ben yazmadım bir ara vangd yazmıştım 1.58 civarlarıydı 1.5 ay 1.57 1.61 arası gitti geldi eleştiri almıştım yanlış hatırlamıyorsam batak şirketleri yazıyorum diye bunu yazan şimdiki fiyatına bakmalı hisse gereken cevabı vermiş durumda 7.60

4. KUTPO 33 üzerine atar ise güzel yükseliş yapar. göstergeler olumlu

5.  Alıntı Originally Posted by intermes Yazıyı Oku
    Çelik kardeş merhaba

Afyon tarihi zirvesi 11,24 yani piyasa değeri en fazla 4.496.000.000 TL ye çıkmış 2100.000 hisse adedi varmış sonra bölünmüş ve hisse adedi 400.000.000 adet olmuş tabi hisse bolününce fiyatta bölünmüş oluyor yani 2150 TL nin bugünkü karşılığı karşılığı 11.24 TL dir. dediğiniz fiyata çıkması imkansız yoksa Türkiye bütçesi kadar değeri olur.

Aynı şekilde rheag tarihi zirvesi 6,15 TL

Senkron icin bende uyarmak istiyorum şirket batmış kapısına kilit vurmadiklari kalmış 50 krs 1 TL falan olsa al dicem ama şu halde 10 krs bile değeri yok.

Olmip gibi başarılı tahminleriniz için tebrik ederim.
    Basarilar

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben sistemime güveniyorum batarsa batırsın beni bu benim başarısızlığım olur sönmez pamuk fabrikası çalışmadığı halde 1 tl den 10 lirayı gördü hatta şu an 15.60 ben ekim ayı sonunda senkron dan batmış olurum yanarsa yansın sekron

6. SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ ANONİM ŞİRKETİ, güvenlik sistemleri çözümleri sağlanması ile uğraşan Türkiye merkezli bir şirkettir. Şirket, güvenlik ve iletişim sistemleri, elektronik savunma teknolojik sistemleri ve elektronik güvenlik ve iletişim sistemleri gibi alanlarda tek bir çatı altında hizmetler ve çözümler sunmaktadır. Şirketin çözümleri arasında, Kapalı Devre Televizyon Sistemleri, Kapalı Devre Televizyon Sistemleri Güvenlik Yazılımı, Erişim Kontrol Sistemleri, Biyometrik Geçiş Sistemleri, Hırsız Alarmı Sistemleri, Yangın Alarmı Sistemleri, Yangın Söndürme Sistemleri ve Video Interkom Sistemleri bulunmaktadır. Şirket, finans kurumları, enerji santralleri, holdingler, mağaza zincirleri, kamu kurumları, medya ve basın ajansları gibi müşteriler için ürünlerini sunmaktadır. Şirket ayrıca proje danışmanlığı, entegrasyon ve satış sonrası teknik servis ve bakım gibi hizmetler de vermektedir.

7. ilk defa bu şirket ne iş yapar diye baktım normalde bakmam A.Ş miş ben ltd olarak biliyordum

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    çift rakam görüldü ama hedefim daha önce yazdığım rakam iyi takip etmiyorsunuz arkadaşlar geriye dönük sayfalarda var
    60 demiştiniz

Sayfa 541/1043 İlkİlk ... 414414915315395405415425435515916411041 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •