Arama sonucu : 5978 madde; 1 - 8 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    sayın kentuf, sizi ilgiyle takip ederim. sakın üstünüze alınmayın, bahçeye tırı ,kamyonu, kamyoneti, çuvalı, poşeti, sokma ,cepsiz pantolonla hatta avuçta dahi götüremezsin tadına bak kafi. bunun da kırk yıl hizmeti var, oturun oturdugunuz yerde oluyor. ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by ARDT Yazıyı Oku
    sayın kentuf, sizi ilgiyle takip ederim. sakın üstünüze alınmayın, bahçeye tırı ,kamyonu, kamyoneti, çuvalı, poşeti, sokma ,cepsiz pantolonla hatta avuçta dahi götüremezsin tadına bak kafi. bunun da kırk yıl hizmeti var, oturun oturdugunuz yerde oluyor. ytd.
    Okuyorum okuyorum ana fikri bir türlü yakalayamadım, [emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

3.  Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    Okuyorum okuyorum ana fikri bir türlü yakalayamadım, [emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ölümlü dünya diyor..
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by ARDT Yazıyı Oku
    valla üç sene öncesine kadar umudum yoktu damatlar yiyecektide şimdi aslanlar gibi birde oğlan geldi
    haklısın fırsat olunca yemek lazim
    bu sene temettülerle direkt st petersburg tayım
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •