Patent ile korunan ve kolay girilemeyen alan olması lazım, ya da çok kuvvetli marka olmalı ve ürünleri çok pahalıya satılmalı.
Tüpraş'ın da işi kolay, Akdeniz fiyatlaması deniyor 1-2 dolar avantajı vardır.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Hollanda'dan Çin'e ilk tren yola çıktı diye haber vardı. O iş tutarsa çok sayıda yük vagonuna ihtiyaç olur. Yurt dışından vagon alınıyormuş, emek yoğun bir üretim aslında.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bu aralar ıvır zıvır şeylere merak sardım. Hobi amaçlı bir kaç alet alayım dedim. Her şeyin fiyatı en az %50 artmış, sözde enflasyon %11 bizde yedik. Gerçi fiyatlara dolar olarak bakınca artmadığını anlıyorum. Ama ben dolar ile maaş almıyorum. 7 adet İzeltaş tornavida takımı 120 TL yani aslında topu topu 15$ demek 5-6 sene önce 30 lira imiş vay anasını vay. Takımları toplamak bana TL olarak pahalı ama dolar olarak ucuza mal oluyor. Kendimi sevindirmek için dolar fiyatına bakıyorum. Belki bir gün dolar kazanırım.
Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!
Ben anayasa mahkemesine takıntı yaptı daha önce HSYK daki ayak oyunları ile HSK ya çevirip üyeleri atadığı gibi. Bizdeki kanunda geriye doğru işlemez. Anayasa yüksek mahkemesi der hepsini atar anayasa mahkemesi pasifize olur
Yer İmleri