Sayfa 846/999 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 6,761 - 6,768 arası.

Konu: Viop - XXV

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Deva ve gelecek partisi, İmamoğlu ve Mansur Yavaş güçlenmeden seçime gitmek zorunda. Birde ikinci kez seçilme sorunu var. Onlar tekrar aday olabilir diyor. Diğer bir görüş aday olamaz diyor. Şayet erken seçime giderse bir kez daha aday olma hakkı var. Bu şartlarda da nasıl seçime gider o da ayri bir kon. Ben borsanın iyimser beklenti ile zirveler yapacağıni seçim sonunda kim gelirse gelsin satış olacağını düşünüyorum.
    erken seçime niye gidilsin ki 2023 te otomatik olarak aday olamıyor başkan..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

2. BIST'de GOODY cazip diye düşündüm ama ana şirket çakılmış. Şirkette sorun olabilir. Normalde gidip şirket satın alınabilir. Good Year ayakkabı, spor giyim vs markası olarak bile iş yapabilir. Dunlop spor markası var, ama araba lastiği de var.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    BIST'de GOODY cazip diye düşündüm ama ana şirket çakılmış. Şirkette sorun olabilir. Normalde gidip şirket satın alınabilir. Good Year ayakkabı, spor giyim vs markası olarak bile iş yapabilir. Dunlop spor markası var, ama araba lastiği de var.

125 TL civarı şu anki fiyatı..
    bölünmüş halı bu , ben bunun bedelsizine katıldım..
    çok süründü 2.50/60 bandında..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

4. Dünya piyasalarına bakarsan aslında giden hisse daha doğrusu sektör sayısı birkaç tane. Perakende, teknoloj, belki ilaç... sayı çok fazla değil. Bankalar dünya genelinde tarihi diplerinde. Keza sanayi şirketleri de fazla iyi sayılmaz, hava yolları zate belli devlet destekli ayaktalar. Goodyear zaten oldum olası hep geberik. Yeni bir durum değil anlayacağın.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

5. Bu arada genel olarak bütün lastik firmalarının performansları dünya genelinde aynı pek bir ayrışma yok.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    Geçen siz söylemiştiniz öncü gösterge olarak alıyorum diye. 3 gündür takip ediyorum.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    ABD piyasaındaki Good Year grafiği, piyasa değeri yanlış değil ise 2,25 milyar dolar. 12 milyar dolar satışı gözüküyor yıllık.

Dünyada Bridgestone, Michelin, Continental, Pirelli diğer büyükler deniyor ama çok Çin ve Kore markası da var.

Türkiye'de Petlas'ın sahibi Sumitomo ile ortak fabrika açmıştı, keza Bridgestone yeni tesisleri var, Pireli de üretiyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Şu an yeşil şeyin aralık 2021 vadelisi 9,26

Bugüne kadar ki istatistikleri ve günümüz konjonktürüne bakarak şeyin 14 ayda yüzde 17 den aşağı artış göstereceğini garanti edebilir mi kimse? Ne swap ne aşı ne turizm geliri hiç bir olumlu gelişme yüzde 17nin altında tutabilemez. En stabil senelerde dahi yüzde 12-15 den aşşağı olmamış artış.

Neyse çok konuştum. Ama gerçekleri de konuşmamız lazım.

Güven ortamı oluşmadan hiç bir yatırım yapmam. Yabancı da yapmaz. Şu an ülkede yarın malına el konulmayacağının garantisi yok.
    "Şu an ülkede yarın malına el konulmayacağının garantisi yok."

Sayfa 846/999 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •