Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Dünya piyasalarına bakarsan aslında giden hisse daha doğrusu sektör sayısı birkaç tane. Perakende, teknoloj, belki ilaç... sayı çok fazla değil. Bankalar dünya genelinde tarihi diplerinde. Keza sanayi şirketleri de fazla iyi sayılmaz, hava yolları zate belli devlet destekli ayaktalar. Goodyear zaten oldum olası hep geberik. Yeni bir durum değil anlayacağın.
Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!
Bu arada genel olarak bütün lastik firmalarının performansları dünya genelinde aynı pek bir ayrışma yok.
Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!
ABD piyasaındaki Good Year grafiği, piyasa değeri yanlış değil ise 2,25 milyar dolar. 12 milyar dolar satışı gözüküyor yıllık.
Dünyada Bridgestone, Michelin, Continental, Pirelli diğer büyükler deniyor ama çok Çin ve Kore markası da var.
Türkiye'de Petlas'ın sahibi Sumitomo ile ortak fabrika açmıştı, keza Bridgestone yeni tesisleri var, Pireli de üretiyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri