Originally Posted by Foçabeyi Orası daha yakın. Sultanbeyli'de benim ev. O marinada da yok mu kebab? Aradiginiz onur haniminin arabasini servise goturuyor kayiplara karisti 😀
Originally Posted by Foçabeyi Alım fırsatı mı diyorum acaba? Ben hisse almam artik kafami kurcalama odabasi
Originally Posted by Webster O oyle takilir kafasina gore Birazdan eksi on olur Oglene dogru yine gider Tam spek İkinciyi devre kesti Kağıda ***** niyolay ye yee diyorlar sanırım
Günaydın, aft bugün çok hızlı geldi sonucu 1,62 yay 1,39.
Originally Posted by Webster Onurum oglen dolarin degerine bakmismiydin Aft 1.68 mi gelecek Originally Posted by paravarhuzurvar Günaydın, aft bugün çok hızlı geldi sonucu 1,62 yay 1,39. Gunaydin ustadim Goruyorsunuz demi isabeti
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Originally Posted by Foçabeyi İkinciyi devre kesti Kağıda ***** niyolay ye yee diyorlar sanırım Keser oda basi Hergun uc duble devrekesici cakmadan tavan yapmiyor Adamlar yuzde on marjli borsada yuzde 20 kazaniyorlar Olayi anladinmi Oda basi sen onu birakta rta vakti geldimi dersin
Originally Posted by Webster Katmeri yaglamislar katmeri yağladılar üstad sorma, ama toparlayacağını düşünüyorum ne demisler iyi spek devre kestikten sonra tavan yaparmis
Originally Posted by Fuat Soylu katmeri yağladılar üstad sorma, ama toparlayacağını düşünüyorum ne demisler iyi spek devre kestikten sonra tavan yaparmis Aynen luks gibi İki defa taban yapti simdi bakin😀
Forum Rules
Yer İmleri