Sayfa 555/802 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon
Arama sonucu : 6414 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Aferim böyle devam et

2. Bir de kelimeleri doğru yazsan keşke, aferin olacak o. Hisselerini satmıştın ama hala buradasın.

Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Yazmıyayım diyorum emmee 23,72 den 19,43 düşünce ortaya çıktın yanlış yönlendirmeye soyunup 15 lere doğru gelir falan diye yazdın kağıt tekrar yukarı verdi 23,54 çıktı saatlerce tavanda kilitli kaldı sesin soluğun kesildi ortadan toz oldun kağıt düştü yine ortaya çıktın tüm teknikçilerin dediğ gibi ben haklı çıktım diyorsun şimdi, dün neredeydin ,
    fiyat kazanç diyorsun dere diyorsun tepe diyorsun bir liralık kağıtların bin lira olduğu bin liralık kağıtlarında bir lira olduğu bir borsadayız şimdi asıl neyin ucuz olduğuna bu forumdaki arkadaşlar karar versin , kim ucuz
    yarın kağıt yükselirse bakalım gene gelip dere tepe edebiyatı yapacakmısın merak ediyor insan düşünce ben bildim böbürlen çıkınca kaybol ,ucuzluk eyi değildirrrrr hem sen eyilik meleğimisin sattın gittin burada ne gezeliyon amca get işine bak bizim gibi işi bilmeyenlere akıl vereceğine ,heç gereği yok

ha birde engin bilgilerin doğrultusunda satalımmı ne diyorsun ne de olsa işi bilensin sat de yarın satayım ,ya çıkarsa ne yapıcan ,iyisimi kendine gel başkalarının işine burnunu sokmaya kalkışma
    Yok artık buradan satma bir yukarı tesetere daha yapar belki sonra 14 15 bandına oturur zaten geldi az kaldı ama millete 23 liradan gaz verme yazık 6 lira %25

Bilmediğin halde 23 den kim milyon lot aldida deme yani bana 9 aylık bilanco gelince bir oku sevabına onada eyvallah grafiği geçtik zaten

4.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    yok artık buradan satma bir yukarı tesetere daha yapar belki sonra 14 15 bandına oturur zaten geldi az kaldı ama millete 23 liradan gaz verme yazık 6 lira %25

bilmediğin halde 23 den kim milyon lot aldida deme yani bana 9 aylık bilanco gelince bir oku sevabına onada eyvallah grafiği geçtik zaten
    amca tamam sen profösörüsün bu işin yalnız ben kimseye asla gaz falan vermem ,soru sorarım sadece 23,72 alınan lotları kim neden niçin aldı diye sordum o gün neden cevap yazmadın ,şimdi kağıt salındı zaten böbürlenme yazını bekliyordum geç kalmadın sen bu işi biliyrsun tamamı amca ,kağıdı elden erken kaçırınca bu tür şeyler yaşanıyor seninki biraz o sidik yarıştırmaya gerek yok bişzim gibi cahallarla ne uğraşıyorsun işine bakkkkkkk

5.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Yok artık buradan satma bir yukarı tesetere daha yapar belki sonra 14 15 bandına oturur zaten geldi az kaldı ama millete 23 liradan gaz verme yazık 6 lira %25

Bilmediğin halde 23 den kim milyon lot aldida deme yani bana 9 aylık bilanco gelince bir oku sevabına onada eyvallah grafiği geçtik zaten
    ben senin gibi teknik dere tepe hele ikili tepe hiç bilmem ,kağıdı 4 liradan alıp 23,54 ten sattım fiyat kazanç oranını bilmi,yorsun diyorsunya amca fiyatımda orada kazancımda ama senin gibi böbürlenip buradakilerin moralini bozmak için yediğim kaba pislemeye çalışmadım sustum ,fiyat kazanç diyorsunya biz bu kadar biliyoruz geride kalanlara bol kazançlar dilerim

6. Satanlara bol kazançlar bereketini görsünler. Benim hedefe daha var. aşağı gelirse yine eklerim. Hedefe gelmeden de satmam. Hedef ne diye soran olursa daha önce yazmıştım.

7.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku

yaptığım karlarla 50 bin lot portföye atıldı kuzu gibi ambarda bekliyor bu tür karlardan ambara attığım kağıtları bir daha mecbur kalmadıkca asla satmam isterse yüz liraya gitsin onlar bedavadan gelen senetler ihtiyaç olmadıkca neden satayımki

8.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    ben senin gibi teknik dere tepe hele ikili tepe hiç bilmem ,kağıdı 4 liradan alıp 23,54 ten sattım fiyat kazanç oranını bilmi,yorsun diyorsunya amca fiyatımda orada kazancımda ama senin gibi böbürlenip buradakilerin moralini bozmak için yediğim kaba pislemeye çalışmadım sustum ,fiyat kazanç diyorsunya biz bu kadar biliyoruz geride kalanlara bol kazançlar dilerim
    Fiyat kazanç oranın Mükemmel. Tebrik ederim kardeş.. [emoji122][emoji122]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

Sayfa 555/802 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •