Ihtiyacim var sattim 7 bin kaldi diyorsun.birkac hafta sonra 21 bin daha sattim .
Ihtiyacim var sattim 7 bin kaldi diyorsun.birkac hafta sonra 21 bin daha sattim .
İmar görüşmeleri devam eder iken, en kötü bir kaç ay içinde imarın çıkma ihtimali bu kadar yüksek iken bir yatırımcı 21000 veya daha büyük bir miktar malını neye güvenip satar? Acil bir ihtiyaç olur anlarım, ancak bana mantıklı gelmiyor.Zaten bırakın imarın çıkıp çıkmamasını eğer karşılıklı bir alış veriş değilse spek o kadar malı alırsa hisseyi yukarı sürer doğal olarak.Gün geldi burada saatlerce tek lot işlem olmadı 1 lot için saatlerce bekleyen spek 20-30 bin lot için neler yapmaz!!!
Yılllardır her gün 5000 - 10 000 lotu yukardan verdiler 2 gün sonra % 5-10 aşağıdan aldılar muhabetti yapıldı burada.Grup dışından birisi kolaysa gelip 5000-10000 lotu verip % 10-20 alttan alsın kolay kolay o lokmayı boğazından geçirmezler adamın.
Yıllardır eze eze hissenin suyunu çıkarttılar artık son düzlükteyiz, nehri geçtik dere de boğulmayalım.
Her yazılana itibar etmeyin lavuk yok 20 bin satmış yok 7 daha varmış sende 100 lot çıksın ben bir şey bilmiyorum at buraya ekran fotolarını o zaman konuş.
85 den verdim ama ciddi zarar ettim diyorsun ne kadar yalan olduğu burdan belli , 21 bin lotu 90 larda mı aldın da zarar yazdın o kadar malın altına 35 / 40 lardan itibaren girilir ortalamanda taş çatlasın 50 olur e bu konuştuğunda hiç bir mantık yok çocuklara anlat sen o lafonten den masallarını yada bırak bu işleri .
Sevgili dostlar,özellikle executive bey,saygı sınırını aşmışsınız.Ekran görüntülerini buraya atmayı bilmiyorum ama telefonum 0542 215 45 07,mesaj atın yollayım ama bir özür alırim,hisse net te dilenmek kaydı ile.
Tek bir soru imar çıksa proje hemen başlayacak mı
Niçin sattığımı sorarsanız ayni görüntüde Avod aldığımı da görürsünüz.Turgg 100 de olsa orada işim bitince döneceğim.Para için kimseye hakaret hakkımızın olmadığını da bilelim lütfen.
Yer İmleri