Sayfa 347/1004 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Aynen. Hem elimizi kuvvetlendirir hemde dışarıya dolar kaptırmamış oluruz. Ama bu beklentiyi bu kadar hızlı satın almalarını beklemezdim.

Ucuza vereceklerini bende düşünmüyorum. Öncelik konut sonra sanayi sonra santraller şeklinde olabilir. Hatta mevcut devam eden uzun vadeli sözleşmelerden dolayı karadeniz gazını , iran- rusya- azerbaycan- nijerya gazı ile paçallayıp piyasaya vereceklerdir
    seçim normal zamanında yapılırsa, gazı da seçime yetiştirirlerse o zaman iş değişir geçici bir sürede olsa fiyatı düşük tutabilirler.

2. https://www.ensonhaber.com/politika/...-ates-puskurdu

Bu adam dobraca!

gidip dolar topiğinde yorumsuzca paylaşayım, molotof kokteyl atmış gibi olacağımya olsun paylaşıp çıkacağım

ADAMI ÇILDIRTACAKLAR SONUNDA.
    Son düzenleme : dobra; 11-10-2020 saat: 03:30.

3.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    https://www.ensonhaber.com/politika/...-ates-puskurdu

Bu adam dobraca!

gidip dolar topiğinde yorumsuzca paylaşayım, molotof kokteyl atmış gibi olacağımya olsun paylaşıp çıkacağım

ADAMI ÇILDIRTACAKLAR SONUNDA.
    Kaftancıoğlu gibi tipler yüzünden CHP %25 i geçemiyor. Kadının parti yönetiminde çok güçlü olduğunu söylüyorlar. İstanbulda zaten bir numara.

Çok itici buluyorum kendisini. Tam HDP li. Sınırları zorluyor

4.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    https://uzmanpara.milliyet.com.tr/hi...-analiz/POLHO/

şimdi zor bir karar zamanı

ema sma'yı yukarı kesince düşüş trendni kırmayı başarma ihtimali çok yüksek, çok değil 2,3 güne o olacak gibi

işin garibi sadece hatunun hesabına aldıklarım duruyor, esas işlem yaptığım para aksada
    bunca takipten sonra hisseyi seyredersem adını ne koyacağım?

kalav dostum, thunderbolt dostum sevgili mr&mrs bu işte bana yardım edebilirler, teknikçiler olarak.
    4 eylül pazar günü uzman parada bakıp şu yukarıdakini demişim,pt.si ikiside kopmuş
    şimdi aynı şeyi kristalde görüyorum
    nasip bakalım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Taktik değiştirdiniz. Teknik ön plana alıyorsunuz artık.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

6.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    4 eylül pazar günü uzman parada bakıp şu yukarıdakini demişim,pt.si ikiside kopmuş
    şimdi aynı şeyi kristalde görüyorum
    nasip bakalım.
    Aksa da dipten aldım, dipten sattım😂😂 Adi herifler 6-7 gün sürekli en dip kapadı. Bende akşam al, sabah sat denedim. Başarılı oldu ama kaçan büyük oldu. Kristal’ i ekrana aldım. Takip edeceğim.

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Taktik değiştirdiniz. Teknik ön plana alıyorsunuz artık.
    temelinde bir sıkıntı görünmüyorki üstad.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    temelinde bir sıkıntı görünmüyorki üstad.
    Elbette Kristal'in temeli iyi. Eskiden Temeli iyi olması sizin için yeterliydi, veya temelden sonra tekniği düşünürdünüz. Şimdi ise teknikten sonra temele bakıyorsunuz gibi algıladım.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Sayfa 347/1004 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •