Sayfa 486/571 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

Alıntı Originally Posted by NEVZATWW Yazıyı Oku
    patron tagtada satarken masallah bizim burdada sahne şenlendi .45 de satmayan pişman alan pişman .bu trabzon limanı daha neler görecez bakalım.borsada satışlar artarsa zaten önden roket gibi ineriz hala .9 da alın demeyen 12 de alın demeyen 15 dealın demeyen .şimdidw twıtır dahil patron çakıyor birileride alın diyor .
    Sen adamın face grubuna gir 11 Eylül de 15 lira iken bu şirketi yazdığını görürsün. Hem hedefi hem vadeyi o zaman verdi. Bol keseden sallamak iftira atmak kul hakkına geçer bence araştırın. Doğruya doğru derim ama yanlışı kabuk etmem babam da olsa. Kimseyi savunmuyorum ama gerçekleri yanlış gibi savunanlara da sözümü esirgemem.

"HİKAYENİ KENDİN YAZ" Eskidereli cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birilerini eleştirmek yerine eğer elinizde hisse varsa haber paylaşın da buraya bir katkınız olsun. Bir sürü haber var şirket ile ilgili.

Bu projenin de büyük bir kısmı bitti. Devreye alınması ile olumlu yansır iş hacmine.

Bu lisanslardan biri de depolama lisansı Limanla ilgili.

Montajlama iş yükü Trabzon limanda yapılacak.

Buyrun güzel bir haber daha.

ANKET-BIST100 Endeksi'nin haftaya alımlarla başlaması bekleniyor

Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
    tahmin +3,18, ortalama tahmin ise +3,74 puan oldu.
    Foreks'in 24 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
    beklenti +5,68 puan olurken, en düşük beklenti ise 1,30 puan olarak
    gerçekleşti.
    Ankete katılan 24 analistin tamamı pozitif açılış tahmininde
    bulundu.
    BIST 100 Endeksi, Cuma gününü 15,21 puan artışla 1165,70 puandan
    tamamlamıştı.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
    Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
    neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    http://www.foreks.com
    http://twitter.com/ForeksTurkey

(12/10/2020 - 09:16:52)

Alıntı Originally Posted by spekulator28 Yazıyı Oku
    adam mağdur zarar etmiş patlamış kendisi oynuyor gibi gözüküyor lakin hisse alıp sattığı yok 3 4 bin kişilik grup kurmuş sazanlara alıyoruz büyüyüoruz deyip komisyon alan bir şahis ben tlman a gitmez demiyorum tabiki gidecek hiswsenin degeri yeni yeni gercek degerine ulasti ama ben götürdüm olayı yanlış cebinde ekmek almaya parası olmayan kişiler kendilerini hayal dünyasinda görüp sukadar lotum var sukadar aldım diyorlar :DDDD
    Komisyon alıyor diyorsun ya sadece sallıyorsun milleti karalamaya seviyorsun. Adamsan burdan komisyon aldığını kanıtlarsın. Tanıdığım biridir. Böyle çamur at izi kalsın olaylar sana pirim getirmez. İlk önce kendi nikine bak bence sğekulator olan sensin

Sayfa 486/571 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •