Originally Posted by myfinans O zaman gelsin fasıl Kadifeden kesesi.... https://www.youtube.com/watch?v=0KMfn-E4o-c Nasdak kudurdu gidiyeah Şahlaniyeah Giskaniyeah Atiyeah Tutiyeah
Originally Posted by Webster Nasdak kudurdu gidiyeah Şahlaniyeah Giskaniyeah Atiyeah Tutiyeah Bir tutam daha eklemiştim bugün Onun şerefine gidiyor galiba. Ama bu balon ne zaman patlayacak bakalım.
Originally Posted by Webster Hayatta kacmam ustadim Ben ikinci tabanin dahi olacagini dusunmuyorum Tahtacisi guzel goturuyor Ben yine de tahtacisinin mk
Originally Posted by myfinans Bir tutam daha eklemiştim bugün Onun şerefine gidiyor galiba. Ama bu balon ne zaman patlayacak bakalım. Secime kadar patlamaz Secime kadar parlarsa ekime Patlamazsa kasima 😀
Originally Posted by Fuat Soylu Kactan bölünecek üstad bu? KATMR'i mi soruyorsun ortak? %190 bedellisi. Ama daha SPK onayı gelmedi. Bakkalda da gelmedi. Onay gelse zaten rahatlayacaklar boşalacaklar.
Originally Posted by Foçabeyi KATMR'i mi soruyorsun ortak? %190 bedellisi. Ama daha SPK onayı gelmedi. Bakkalda da gelmedi. Onay gelse zaten rahatlayacaklar boşalacaklar. Bakkal fena yagladi sizi odabasi
Originally Posted by Webster Yalniz focabeyi ustadin bu makami alabilmesi icin iki bavul hisse getirmesi lazim Oynak beyim haksızlık etme yahu. 3 aylık borsada olan biri için iyi performans sergiliyorum
Originally Posted by Foçabeyi Oynak beyim haksızlık etme yahu. 3 aylık borsada olan biri için iyi performans sergiliyorum Ya o ayri Bak performansindan dolayi Onur seni kiskandi yazmaz oldu Gelir gelmez kaptin onur koskunu😀
Forum Rules
Yer İmleri