Sayfa 362/1004 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1. Bu hissenin alt pazarda işlem görmesinin hiç bir mantıklı açıklaması olamaz.

2. Ahanda diyorum
    merko ile kristali takas yapalım deseler kristalin patronu merkodan en az 150 milyon üste para ister.

3.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Uzun süredir bu işin içindeyim ve yatırımcı profilinden anlarım diyebilirim.
    Strateji kesinlikle önemli , birkaç dostum var ...Benim bakış.açıma aykırıda olsa...Şöyle hareket ediyorlar.
    Piyasayı hiç takip etmiyor bir tanesi , gün son 18.00 dan sonra yüklü miktarda garanti ,işc, halk vs alış giriyor ölü seansta ve ertesi sabah 3 kademe yukarı hepsini satış giriyor. Ve inanmayacaksınız ciddi kazanıyor.
    Diğeri sadece tavan olacak hisselere tavan olmadan 3/5 kademe önce yoğun alıyor, tavan olmayacaksa bile tahta tavan oluyor ,ve ertesi gün satıyor, her
    ikisi içinde tahta önemli değil....temelde teknikte...
    Doğru değil, ama strateji sonuçta.
    Ben yatırımcı yım treader da değilim.. Benim bakış açımda içini görmediğim kavanoza parmak atmak olmaz. Alırım, arttırırım, biriktirir devam ederim.
    2000 li yıların öncesinde birçok farklı stratejiler denesemde ,2002 sonrası yatırımcı olmaya karar veren tarafta yer aldım.
    Max 3 veya 5 tahta dışında hareket etmem.
    Saygılar

craps, pawnstar, svilengrad
    BU dediğiniz şeyi kurum olarak tacirlerle tera çok yapıyor dostum, tavana 2/3 kademe kala çizip ertesi gün veriyorlar.

4. kristalin polho'nun kalkmadan önce yaktığı kırmızıdan sonara yaptığı hareketi yapmasını umuyorum.
    nasip.

5. Bu pazarda benim gibi adamın kesinlikle işi yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Bu pazarda benim gibi adamın kesinlikle işi yok.
    Niye öyle dediniz abi.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    niye öyle dediniz abi.
    alt pazarı kast ettim üstad
    siz anlamışsınızdır, dün dediğim hisse gene tavana yaklaşmıştı polho toparlıyor odaşa haber düştü vs vs

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Siz iyi kağıt buluyorsunuz, gerisi kısmet.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Sayfa 362/1004 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •