Regal ustad
Bana emmiyi animsatiyorsun
Regal ustad
Bana emmiyi animsatiyorsun
İkincisi;
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/881242
Kayıtlı sermaye tavanı arttırımı isteğinden sonra bir bedelli gelmez mi sizce? Sanki bedelli için yol yapılıyor.Yönetim Kurulumuz'un 13.10.2020 tarihli toplantısında;
1. Şirket'in mevcut 25.000.000 (Yirmi Beş Milyon) Türk Lirası Kayıtlı Sermaye Tavanı'nın, Kayıtlı Sermaye Tavanı sınırına yaklaşılmış olması nedeniyle, 100.000.000 (Yüz Milyon) Türk Lirası'na çıkarılmasına ve süresinin 2024 yılı dahil olmak üzere 5 (beş) yıl daha uzatılmasına,
2. Mezkur kayıtlı sermaye tavanı artırımı işlemi kapsamında; Şirket Esas Sözleşmesi'nin "Şirketin Merkez ve Şubeleri" başlıklı 4'üncü maddesinin, "Kayıtlı ve Çıkarılmış Sermaye" başlıklı 6'ncı maddesinin, "Yönetim Kurulu Toplantıları" başlıklı 11'inci maddesinin, "Genel Kurul Toplantıları" başlıklı 14'üncü maddesinin, "Safi Kar ve Dağıtımı" başlıklı 18'inci maddesinin ve "Yasal Hükümler ve İzinler" başlıklı 24'üncü maddesinin tadil metninde yer alan yeni şekilleriyle değiştirilmesine,
katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.
İzlemek lazım.
Ayrıca bu CELHA benim izleme listemde. Doğan Holding'in iştiraki. Her anlamda iyi bir şirket.
Ayrıca piyasada dolaşan lot miktarı 4 milyon 700 bin. Tam spek kağıdı.
Gözaltına alalım bunu oynak beyim. Yahnisi güzel olacak gibi.
yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.
Yer İmleri