kaynak: halkyatırım
5 ve 20 Gün Hareketli Ortalama
En son 33 gün önce 5 günlük hareketli ortalama, 20 günlük hareketli ortalamasını yukarı yönde keserek olası bir alım sinyali verdi. 5 günlükhareketli ortalama, 20 günlük hareketli ortalamanın üzerinde seyrettiği için alım pozisyonunu koruyor.
Commodity Channel Index (CCI)
CCI, +100 seviyesinin üzerinde ve aşırı alım bölgesinde bulunuyor. En son 4 gün önce yeniden aşırı alım bölgesine girerek yükselişin belki birsüre daha devam edebileceği yönünde işaretler veriyor.
Momentum
Momentum, aşırı alım bölgesinde bulunuyor. En son 15 gün önce yeniden aşırı alım bölgesine girmesi yükselişin bir süre daha devam
edebileceği şeklinde değerlendirilebilir.
Relative Strength Index (RSI)
RSI, +70 seviyesinin üzerinde ve aşırı alım bölgesinde bulunuyor. En son 2 gün önce yeniden aşırı alım bölgesine girmesi, yükselişin bir süredaha devam edebileceği yönünde değerlendirilebilir.
MACD
MACD, hareketli ortalamasının üzerinde olması sebebiyle alış pozisyonunu koruyor. En son 34 gün önce hareketli ortalamasını yukarı yönde keserek olası bir alım sinyali verdi.
Stokastik
Stokastik, aşırı alım ya da satım bölgelesinde değil. Hareketli ortalamasını yukarı yönde kesmiş olması, çok kesin olmasa da, kısa vadeli biryükeliş olasılığına işaret ediyor olabilir.
Yer İmleri