Originally Posted by onur1064 bulustugumuzda anlarsin Haftasonuna planın yoksa buluşalım hocam.
Originally Posted by Foçabeyi Haftasonuna planın yoksa buluşalım hocam. Evet bulusun Video cekip buraya atarsiniz Zamaninda buradan bazi kisiler bulusup resimlerini burada paylasmisti
Originally Posted by Webster Evet bulusun Video cekip buraya atarsiniz Zamaninda buradan bazi kisiler bulusup resimlerini burada paylasmisti Atla gel. Ankara - İstanbul 3 saat diyolaaa
Nasdak kiyamadi bize artiya atmak icin ikiniyor Myfinans ustadim dolar neydi ne oldu su etkisi yuzde kac yazarmisin
Originally Posted by Foçabeyi Atla gel. Ankara - İstanbul 3 saat diyolaaa Odabasim Ben son model yakisikliyim Hanim ekmek almaya yollamaz beni İstanbulami yollayacak Sasarim Gecen firma abd ye yollayacakti beni Allem etti kullem etti baskasi gitti 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Originally Posted by Foçabeyi Haftasonuna planın yoksa buluşalım hocam. haftaici olur haftasonu aileye vakit ayiriyorum
Originally Posted by onur1064 haftaici olur haftasonu aileye vakit ayiriyorum Len kolpa yapma bulus Eminonunde bufeden balik ekmek yersiniz tamam Rakiyida alin ara sokakta icin
Originally Posted by Foçabeyi Atla gel. Ankara - İstanbul 3 saat diyolaaa Teknoloji var şimdi. Whatshap tan görüntülü katilabilir.Hatta sizi kucağına alıp sevebilir.[emoji2]
Forum Rules
Yer İmleri