S400 tr ye girdigin an yaptirim gelir
Caatsa var kanunlar var orda
Hala doğruysa diolar
Abd den gelen bir aciklama direk ters yonde şüphe uyandıriyor
istediklerini yapsınlar.HAVA SAVUNMA SİSTEMİ mutlak bir ihtiyaçtır.an itibariyle ERMENİSTANIN bile 500 km. menzilli füzesi var.MALATYA ya kadar tüm şehirler kanımca menzilde.
gönül ister ki bu teknolojiye kendimiz sahip olsaydık ama bu iş uzun iş. kısa vadeli çözüm olarak başka seçeneğimiz yok gibi.
şu ANDA ÇEVRE ÜLKELERDEN GELECEK HER FÜZEYE AÇIK HALDEYİZ. bu savunma ihtiyacı uzun zaman önce halledilmeliydi..geç te olsa şimdi olması bile güzel.
hükümeti özellikle ekonomi ve atamalarda eleştiririm ama bu savunma konusunda bence sonuna kadar haklı.
Birinde maliyetim 4 birinde 78.5 zaten taşıdığım şirketler şu son coşkuya da maliyet düşürmek nasip oldu cok kafaya takmıyorum o nedenle...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bunların ciddiyeti kalmadı zaten..hep parmak sallayarak işi halletmişler..
bir noktadan sonra TÜRKİYEYİ tamamen kaybedip RUSYA nın müttefiki olmaya itmek ,onlar açısından çok daha riskli.
bir yere kadar gerdiyorlar,sonra baktılar olmuyor; kendi içlerinde İYİ POLİS KÖTÜ POLİSLE işi bağlıyorlar
baksanıza AZERBEYCANA her halde savunma sistemi yok ki; kendisinin 3 te biri kadar Ermenistan füze atıyor ve sivilleri katlediyor.
hava savunma sistemi mutlak koruyucu değil.benim bildiğim %90 koruyor.
Yer İmleri