yahu biraz kafası çalışan herkes olayın farkında...ruslarla seneye bitecek kontratlar için pazarlık gücü elimizde olsun olayı..zaten gaz fiyatları diplerde...bu olay olmasa bile ciddi bir indirim alacaktık..bunun da biraz etkisi olur.
seneye gaz fiyatları artmasın...2022 de %10-15 indirim olsun (yapılan yeni anlaşmalar sayesinde), seçim öncesi en büyük mevzu bu gaz konusu olur...bizi seçin, gazda indirim devam eder, vsvs çok hikaye yazılır üzerine.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Rezerv miktarlarıyla ilgili uzun yıllar boyunca çok fazla spekülasyon olacak bence....Karadenizde çok daha fazla kuyu açılacaktır önümüzdeki süreçte.O bölge yüksek rezerve sahip olduğu söyleniyor lakin mevcut deniz topoğrafyasının çok zorlu olduğuda belirtiliyor...
Hele birde akdenizde bulundu mu....bunların sonu kesilmez.
Şahsen mevcut hükümeti sevmeyen biri olarak, umarım bu doğru çıkar ve kendi doğalgazımızı çıkarıp başka ülkeler bağımlılığımızı en aza indiririz bunun olmasını gerçekten çok istiyorum..
Ha oradan gelen para kimlerin cebine girer ülkeye ne kadar kazancı olur o noktada şüphelerimde var tabi..
Şunuda belirtmem lazım, çıkan doğalgazı boruya bağlayana kadar bu haberlere inanmam....İktidarın daha önceki sicili özellikle bu tür konularda biraz karanlık maalesef...
En başarılı olduğu alan inşaat işleri....!
Bu Subjective in akp icinde oldugunu biliyordum
Haci faiz maiz kararlarinda duydugunu yaz cuma yazsadin keske faydalanirdik
Güney Kore doğalgaz zengini bir ülkemi önemli olan ne kadar katma değer yarattığın. Yandaşlarına ne kadar aktarım yaptığın değil. Cumhuriyet döneminin ürettikleri 70 milyar dolara satildi da ne oldu. Paralar nerede?
Yer İmleri