Eski bir karton takipçisi olarak ne yazık ki bu özel günlerde karton sahibi değilim. Yalnız elinde olanlar için çok sevinçliyim. İnşallah çok çok güzel paralar kazanacaklar. Kimsenin yorumundan etkilenmeden arkanıza yaslanın ve kartonun sizi götüreceği yere kadar gidin. Böyle fırsatlar çok kolay ele geçmez. Kimseden etkilenmeyin ve yarı yolda trenden inip arkasından çaresizce el sallamayın. Şöyle düşünün zirveden dahi almış olsanız aldığınız fiyatın kat kat üstünde bir yerde satarsınız bu saatten sonra bu hissede ben zarardayım diyecek olmaz. Ne zaman satacağınıza ve ne kadar karın sizi tatmin edeceğine kesinlikle siz karar verin hedef koyun. Hedefinize ulaşınca da satın. Örneğin lot başı 2.500 liralık bir Karton hisse benim için yatırım adına risktir. Kazandırır mı mutlaka dahada kazandırabilir. Ama ben o saatten sonra almam. Ama bu hikayeyle buraların çok üstünden fırsat verirse almak için düşünebilirim. Henüz daha yolun başındasınız yorumları okuyorum inanın çoğu çok anlamsız ve bilgi içeriği olmayan yorumlar. Bir kısmı manipülasyona açık sanki bedelsiz onaylanmaz gibi, ya gidin bur dan böyle bir Dünya var mı? Bir kısmı bilinçli Pazartesi şimdiden sıraya girmiş lakin cumaya kadar alamayacağını bildiği halde bir umut kimi kandırırım da hissesini sattırabilir im peşinde. Arkadaşlar arkanıza yaslanın güzel günlerin tadını çıkartın. Kimseye aldırış etmeyin güzel kazanın gülerek harcayın. Şimdiden hayırlı olsun. YTD'değildir.