Malum öbür tarafa fazla takilmayinca burada paylasalim bari
Malum öbür tarafa fazla takilmayinca burada paylasalim bari
firma temel verileriyle diğer gyo'lardan bariz bir şekilde ayrışıyor, diğer gyolar çok borçlu
peker gyo yurt dışında bir gayrimenkul alımı için ön görüşmelere başladığını bildirdi
öyle büyük bir şey değil, şu ortak satış bildirimi olmasaydı hisse tam yatırımlık hisse idi
şimdi hisse fiyatının yönüne dair bir fikrim yok.
firmada sıkıntı yok vesselam.
Son düzenleme : dobra; 18-10-2020 saat: 15:05.
Pekgy'de gördüğüm 2019' da yatay - aşağı trendde hisse toplanmış. 2020 martından itibaren güzel bir yükseliş trendiyle zirve yapmışlar. Zirveye giden trendde mal toplu olduğu için hacim 2019'daki toplanma bölgesiyle aynı. Beni endişelendiren kısım bundan sonrası.
Zirveden düşüş tarihi hacimle olmuş. Yani normalde o hacimle ellerindeki malı bitirmiş olmaları lazım. Eğer ellerindeki mal bittiyse , yeniden toplamaları biraz daha zaman alacaktır ki olağanüstü hacim hala devam ediyor.
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gedza'nın ustası varken bana laf düşmez. Haddimi bilerek kişisel görüşümü söyleyecek olursam. 19.15 ortalamayla verilen mal yatırımcıya değil de ky'ye gittiyse (ki bence öyle oldu) bu pis mal kalıcı ele geçene kadar sıkıcı seanslar izleyebiliriz. SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklısınız ama yine de hacmi fiyat hareketi ile birlikte değerlendirdiğimizde bir anlamı olduğuna inananlardanım ben.
Her hissenin bir ağası var (olmalı da. Onunla aynı zamanda almak mümkün değil belki ama en azından o satarken almamak için hacimden yararlanmaya çalışıyorum.
Aracı kurumların bu dönemin her daim kaz***** olduğu konusunda sizinle hem fikirim.SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri