Sayfa 490/865 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 3,913 - 3,920 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. COK kardeş Miami’den Terki Joe aradı Maraşal da köşeyi dönmüşsün araba, dükkan, kat tamam sırada yat var demişsin Allah versin ama Karton için yazdığın yazıları okuyunca para Cok u maymun etmiş diye düşündüm senin henüz alamadığım yatı hemen olmasa da bir süre sonra Karton verecek bu sebeple cartcurt yorumculuğunu bırak da Karton daki akrobasi oyunlarını takip et ytd

2.  Alıntı Originally Posted by DEMLİKEYF Yazıyı Oku
    COK kardeş Miami’den Terki Joe aradı Maraşal da köşeyi dönmüşsün araba, dükkan, kat tamam sırada yat var demişsin Allah versin ama Karton için yazdığın yazıları okuyunca para Cok u maymun etmiş diye düşündüm senin henüz alamadığım yatı hemen olmasa da bir süre sonra Karton verecek bu sebeple cartcurt yorumculuğunu bırak da Karton daki akrobasi oyunlarını takip et ytd
    Hahahah. O aldı cevabını üstad.

Ne heyecanli bir haftaya belki haftalara uyanacaksiniz yarindan itibaren. Bol kazanclar arkadaslar. Sizler icin işin guzel tarafi kim nerden satarsa satsin kesin buyuk bir kazancla satacak olmasi.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Kartonun beklentilerinin hiçbiri daha gerçekleşmedi..Ne bedelsiz verdi ne de süper bilanço açıkladı ne de araziyi gerçek fiyattan göstermedi..Peki buraya nasıl geldi kandırmayın kendinizi 7/24 değil gün 48 saat olup çalışsa yine de bu fiyata etkisi yok..
    En baştan beri söyledim tek beklenti bu tür hisseler için bedelsizdir diye sonuç malum..
    Lalezar üstad nerdesin bedelsiz diye diye verdirdin sonunda serkalgo ile de atışıyordun serkalgo patron açıklamış tutanağanda geçmiş vermeyecek diyordu senin de sayende bu günleri gördük..

5. Tecrübeli ve ÇAKKAL bir BORSACI olarak yazıyorum:..... yeni girenler DİKKAT....!!!!

Borsada hiçbir şeyden anlamıyorsanız şunu yapın ...;

1-)Her yıl ligler açılmadan spor hisseleri dipte iken3 spor hissesinden eşit oranda alınız.....Bunların hepsi ligdeki durumları ne olursa olsun en geç nisan ayında %70 ile % 200 oranında yükselirler....Ligde lider durumda olannın primi daha yüksek olur....!!!

2-)Bedelsiz hisselerinin 3 ünden seçip bir yıl boyunca bekleyin....Ama bedelsizlerde yükseliş başlamadan düşük fiyatlarda iken...İlla ki her yıl bir bedelsiz hareketi yaşanır.....En az % 50 cebinizde.....Bazı yıllar bu hareket %200-300 olur....!!!

Bu spor hisseleri ve bedelsiz hisseleri her yıl zarar dahi yapsalar bu hareketi yaparlar.....!!!

Boşuna TWİTTERLARDA pazarlamacı FENOMENlerin hisselerinde çarpılmayın.....!!!!

Bu yıl hangi küçük hissede bekleseniz en az % 500 kazanılırdı...Bu fenomenlerin yazıp da yükselen hisseleri yükselten sizlerdiniz....Bunları yükselten fenomenin bilgisi değildi......Bir SAADET ZİNCİRİ kuruldu......Her yeni alan bir önce alana para kazandırdı......Ama bu saadet zinciri artık bitti...!!!!

Bu saatten sonra artık ESKİ BORSAYA geri dönenler kazanmaya devam edecek.....!!!

Artık borsada ölmeyecek sektörlerde işlem yapmaya devam edin....Spor ve BEDELSİZ HİSSELERİ ölmez iki sektördür.....Spekülatifmiş,maniplatifmiş bana ne ....Ben kazandığım paraya bakarım....Bir de şunu unutmayın borsa kim kime korsa........Borsada kazanılan tüm paralar SPEKÜLASYONDAN kazanılan paralardır.....Ama bu spekülasyon borsa dışı tüm piyasalarda geçerlidir....Arsa ,gayrimenkul,SEMT PAZARLARI,PERAKENDE SEKTÖRÜ,TARIM,HAYVAMCILIK ,İKİNCİ EL ARABA dahil tüm piyasalarda fiyatlar SPEKÜLASYONLA belirleniyor......Bu yüzden ben artık BORSADA kazandığım paraları gönül rahatlığı ile yiyorum.....!!!!

6.  Alıntı Originally Posted by Ganalı Yazıyı Oku
    Lalezar üstad nerdesin bedelsiz diye diye verdirdin sonunda serkalgo ile de atışıyordun serkalgo patron açıklamış tutanağanda geçmiş vermeyecek diyordu senin de sayende bu günleri gördük..
    Bir de ric kardeş vardı, onun da sesi çıkmadı..
    Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

7. analizleri ile dikkat çeken bsm kardeş vardı, ama o önceleri satıp pozisyonunu kapattığını söylemişti..
    Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

8.  Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Bedelsizin en buyuk avantaji vergi avantajidir. Bedelsiz hisse dagitimida bir tur temettu odemesidir. Nakden odenmesi halinde dagitilan miktarin yuzde 15 i devlete vergi olarak gitmekte ve sirketin degeri dagitilan miktar kadar dusmektedir.

Bedelsiz hisse dagitimi ile gecmis yil karin nasil kullanilacagi netlesmis olup sirket bunyesinde kalarak borclarina karsi daha guclu sermaye yapisina sahip oldugunu gostererek itibari artmaktadir. 2.5 milyon sermayeli bir sirket ile 75 milyon sermayeli bir sirketin borclanmalari arasinda cok fark vardir. Cunku a.ş. ler sermayeleri tutarinda borclarindan sorumlular. Ayrica bedelsiz sermsye artirimi ile yapilan hisse ile temettu odemeleride yuzde 15 vergi kesintisi de vergiden istisnadir.

Dogrudan bir katkisi yok ama dolayli katkisi cok fazla. Sirketin kendi ozkaynaklari ile sermayesini artirmayi basarmasi bile basli basina yaturimci acisindan harika bir gostergedir. Cunku kar eden ve buyuyen bir sirket oldugunu gosterir.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    boş verin benim dediklerim!
    hissenin kazandırmama ihtimali 1/1000 dir.

Sayfa 490/865 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •