aç bak istersen gözü kapalı nar neye iyi gelir
veya ceviz neye iyi gelir diye
sana mumyanın 10 katını sayar
ısırgan otu bile yapar şu dediklerini
İlaç şeklinde satılan vitamine gerek yok. Vücutta zaten var. Bir de bunu metabolize etmek ve vücuttan atmak için çaba sarfediyor. Bir tane alınca ertesi gün idrar rengi sapsarı oluyor, ordan anlarsınız gereksiz olduğunu. Boşuna böbreğinize karaciğerinize yazık etmeyin. Koruyucu ve boyaları da cabası. Sağlıklı gıdalar, sebze meyve, bol su, temiz hava...
Ben aylardır kekik yagini balla karıştırıp günde bir kaşık iciyom ayrıca sarmısaklı yoğurt
Abi bilgisayari almadı isen dur bekle alma amd ryzen serisinin yeni çıkanlarından al baya iyi intele göre. Onun dışında bence ateş ediyor ama ne bileyim komik olmaz mı koca adam onun içine gireceksinSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
konu sağlıktan falan anlatılınca komik bir şey anlatayımaltı ay fizik tedavi aldım. hastaneye ilk yattığığım günlerde doğal olarak rahatsızlıklarım olduğu için, hemşire çağırıyordum. ilk dönemler bir rahatsızlığım oldu hemşire çağırdım bir erkek geldi ben onu hasta bakıcı sanıyordum
buyur abi dedi. hemşire yokmu dedim. ben hemşireyim diyince beni bir gülme aldı
niye güldün dedi.. valla eskiden hemşireler kadın olurdu siz hemşireyi deyince tutamadım kendimi kusura bakma dedim
![]()
şimdi baktım, 10 gramı 80 liraymış.
100 gramı 800
kilosu 8 bin lira. vış. sen deki bin şey.
şey için bin şey,
bu nasıl bişey. asdas.
Evet büle şeyler çarpıyor bazılarını.
adam 100 gram bal yedi dağın başında.
küfe ile indirdiler adamı dağdan. asdas.
youtuba yaz zehirli bal diye, görürsün.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri