Artan

286,25 9.99 18:10
36,84 9.97 18:10
21,06 9.97 18:10
23,86 9.95 18:10
11,49 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

23,76 -10 18:10
127,80 -10 18:10
42,32 -10 18:10
24,30 -10 18:10
9.982,50 -9.99 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

22.096.596.064,35 18:10
15.225.828.909,20 18:10
10.879.942.918,56 18:10
9.534.644.097,80 18:10
8.698.068.214,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7204 madde; 1 - 8 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Bu iş Kartal belediyesini aşmış gözüküyor. Ortada normal olmayan bir durum var. Basit bir rant paylaşmazlığını aşmış bir durum. Belki çok önce dillendirdiğimiz tüm bölge için entegre bir yabancı sermaye yatırımı ve bunun çok yukarılardan yapılan pazarlığı gibi. Böyle bir durumda kimi parseller haksızlığa uğrayabilir, kimi parseller ise ihya olabilir. İşte bunun pazarlığı ve çekişmesi olabilir. Yani çok daha büyük bir rant için parsel sahipleriinin kendi özgür yatırım kararlarından vazgeçmelerinin istenmesi. Daha önce forumda dillendirilen entegre sağlık kompleksi gibi. Hangi parseller ihya olacak, hangi parseller çırak çıkacak sorusu böyle entegre bir yatırımda gündeme gelir.

BU TAMAMEN BİR FİKİR JİMNASTİĞİDİR. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
     Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Maydonozcu abimin ufku açıktır. Geçmişte ezoterik alan ilan etmişti burayı.
    Büyük ada ruhbanları her gün bu arsayı kutsuyorlardı. Ruslar da almaya çalışıyordu.
    Ben bunları 2 yıl önce yazdığımda, Heybeliada manzaralı yer dediğimde için için gülenler, "ütopik" diyenler vardı. Şimdi konuşulmaya başlanması güzel. NİP geçti mi, paylaşan oldu mu bilmiyorum. Görsek belki bir durum değerlendirmesi yapma şansımız olurdu. Bu bölgenin finans merkeziyle entegreli kompozit bir proje için değerlendirildiğinden adım gibi eminim ve bunu bu başlıkta defalarca yazdım. Gerek o belediye başkanı gerekse de meclis üyeleri sadece aldıkları talimatı yerine getiren birer zavallı. Belediyede çalışanlar hepten gariban boşuna ahına girmeyin insanların.

Tekraren ifade etmeliyim ki bu yazdıklarımın hisse fiyatlamasıyla zerre ilgisi yok. O bakımdan herhangi bir tavsiye gibi algılanmasın lütfen. 1/1.000 lik taslağa ulaşan varsa paylaşsın burada, beraber analizimizi yapalım. Çok önemli...

Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Ben bunları 2 yıl önce yazdığımda, Heybeliada manzaralı yer dediğimde için için gülenler, "ütopik" diyenler vardı. Şimdi konuşulmaya başlanması güzel. NİP geçti mi, paylaşan oldu mu bilmiyorum. Görsek belki bir durum değerlendirmesi yapma şansımız olurdu. Bu bölgenin finans merkeziyle entegreli kompozit bir proje için değerlendirildiğinden adım gibi eminim ve bunu bu başlıkta defalarca yazdım. Gerek o belediye başkanı gerekse de meclis üyeleri sadece aldıkları talimatı yerine getiren birer zavallı. Belediyede çalışanlar hepten gariban boşuna ahına girmeyin insanların.

Tekraren ifade etmeliyim ki bu yazdıklarımın hisse fiyatlamasıyla zerre ilgisi yok. O bakımdan herhangi bir tavsiye gibi algılanmasın lütfen. 1/1.000 lik taslağa ulaşan varsa paylaşsın burada, beraber analizimizi yapalım. Çok önemli...
    Çok fantastik geldi o zaman sağlık turizmi işi içinde çok büyük bir alan belki bir hastane yapılır küçük bir kısmına ama bakalım ne olacak...
    Finans işi zor istanbula tüm bölge hatta dünya bize düşman...... kimseyle geçinemiyorken niye finans merkezi olsun ki.. dünyada finans merkezleri hep politik olarak nötr ve stabil olan ülkelerde... Dubai den niye İstanbula gelsin ki? Çok önemli bir değişim gerekir bunun olması için.. liki önümüzdeki 50 yılda oluru yok....
    Ama arazinin manzarası güzel hafif yüksek olması ile daha avantajlı... konut iş merkezi gibi bir cazibe merkezi yeni modern bir yaşam alanı olur umarım caddeleri sokakları bağlantı yollarını düzgün yaparlar da bölge daha da değer kazanır...

Ama yine de sizin dedikleriniz olursa pastanın üzerindeki kiraz olur bizim için...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •