Ben bunları 2 yıl önce yazdığımda, Heybeliada manzaralı yer dediğimde için için gülenler, "ütopik" diyenler vardı. Şimdi konuşulmaya başlanması güzel.NİP geçti mi, paylaşan oldu mu bilmiyorum. Görsek belki bir durum değerlendirmesi yapma şansımız olurdu. Bu bölgenin finans merkeziyle entegreli kompozit bir proje için değerlendirildiğinden adım gibi eminim ve bunu bu başlıkta defalarca yazdım. Gerek o belediye başkanı gerekse de meclis üyeleri sadece aldıkları talimatı yerine getiren birer zavallı. Belediyede çalışanlar hepten gariban boşuna ahına girmeyin insanların.
Tekraren ifade etmeliyim ki bu yazdıklarımın hisse fiyatlamasıyla zerre ilgisi yok. O bakımdan herhangi bir tavsiye gibi algılanmasın lütfen. 1/1.000 lik taslağa ulaşan varsa paylaşsın burada, beraber analizimizi yapalım. Çok önemli...

NİP geçti mi, paylaşan oldu mu bilmiyorum. Görsek belki bir durum değerlendirmesi yapma şansımız olurdu. Bu bölgenin finans merkeziyle entegreli kompozit bir proje için değerlendirildiğinden adım gibi eminim ve bunu bu başlıkta defalarca yazdım. Gerek o belediye başkanı gerekse de meclis üyeleri sadece aldıkları talimatı yerine getiren birer zavallı. Belediyede çalışanlar hepten gariban boşuna ahına girmeyin insanların.
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri