--9 kadını hamile bırakarak bir ayda çocuk sahibi olamazsın (Buffett).
Yani ne iş olursa olsun sonuç'un temel belirleyicisi ZAMAN dır SABIR dır.
zaman bu kainatın 4 boyutu gibi.mutlaka uymak zorundayız.
Dilenci fonu
Borc vermemis kimse deniyor
Biraz dan bi çoşku gelir yine yüzde 1+ nın üzerine gideriz.
Güzeeeelllll...
Varlıkları ÇarÇur Fonu borçlanamıyor.
Var mı ki örneği borç peşinde koşan VF başka?
Kaldı geriye blok satış...
TCELL? 13lerden beri taşıyordum. Bence blok satış için yükselttiler. Hatta manivela olarak 500milyon hisse boraya kote ettiler ki ky dokanmaya korksun. Ama piyasada bundan rahatsız olanlar da var ki, üst limiti 17.50de çektiler.
THYAO? Benim blok satış ve kendime alış fiyatı hedefim 1 TL altı. Yediler ülkenin tek markasını...
ÇAYKURu tarihinde ilk kez zarar ettirdiler.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
gaz olayı sadece son dogalgaz mevzusu değil.. zaten 10 yıldır her alanda gazla ekonomi yönetiyorlar.. daha doğrusu yönettiklerini sanıyorlar.. zavallı zihniyet.. mahvettiler ülkeyi.. varlık fonu mevzusu da bu baglamda değerlendirilmesi gereken bir skandal.. aslında her şeyin farkında olan çeşitli kurumlardaki "okumuş cocuklar" tek bir şahsın saçma uygulamalarına kararlı bir duruş sergileyemiyorlar.. istifa filan hiç okumuyoruz..
bu arada.. beni şaşırtan şeyler değil.. yıllardır bunları yazıyoruz zaten.. daha önceden satır aralarında yazılanları görebilenlerin anladığı şeylerdi, şimdi ortalığa döküldü sadece..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri