Originally Posted by fon_fan Seans acikken de acilmanda once bir iki tuyo verip foruma ugramiyor sonra muhtemelen tahta ile ugrasiyor arada yazıyor, tahtayı nakış gibi işleyen tahtacılara bayılıyorum yaa diyor... meğer kendi kendini övüyormuş...
Originally Posted by Fuat Soylu usta, rakı bence f/p olarak hala en iyi içki. ytd. Bilemiyorum Altan..
Originally Posted by Fuat Soylu arada yazıyor, tahtayı nakış gibi işleyen tahtacılara bayılıyorum yaa diyor... meğer kendi kendini övüyormuş... Vaaaaay onuruma bak sen Can evimden vurdu beni Tantaciyim demisti zaten bir ara Hisseyi baskiliyorum suan felan gibi bise yazmisti Jackala bak hele
Lan jale Allahin yokmu lan jale
Benim suanki ruh halim Tam 37. saniyeden sonrasi
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Originally Posted by Webster Benim suanki ruh halim Tam 37. saniyeden sonrasi niye kapatıyo ki telefonu yüzüne, neden kuaföre gitmiş ki diye soruyor bir de hahaha kadifesi düşen adama -niye düşüyor ki kadife , neden sen aldiktan beri sürekli düşüyor ki üstad demek gibi bir şeyy
Onur üstad, inadı bırak haydi şu kağıdı yürüt artık. gidecek de bir şey de. kriz geçiriyoruz burada
Originally Posted by Fuat Soylu niye kapatıyo ki telefonu yüzüne, neden kuaföre gitmiş ki diye soruyor bir de hahaha kadifesi düşen adama -niye düşüyor ki kadife , neden sen aldiktan beri sürekli düşüyor ki üstad demek gibi bir şeyy Originally Posted by Fuat Soylu Onur üstad, inadı bırak haydi şu kağıdı yürüt artık. gidecek de bir şey de. kriz geçiriyoruz burada Bu diziyi izlermiydiniz bilmiyorum ama korkut benim favimdi Harika bir diziydi Onur bana takti ondan Aslinda suc odabasinda Geldi geleli onur triplerde Kiskaniyor alemanya gibi
Forum Rules
Yer İmleri