Originally Posted by fon_fan Webster bey Yabanaci takaslara baktim da gercekten buyuk bankalari yabancilar almamis. Gunluk AKDde onlar gozukmesine ragmen. Neler oluyor acaba? Yalanci bahar pompaliyor birileri Yarina zemin Banka yuruse boyle yurumez dedik ama...
Originally Posted by paravarhuzurvar Günaydın üstad, dolar ons sadece olası bir 150/200 puan için mi salacak yoksa sadece panikle satın havası mi oluşturuluyor... Bence ikincisi... Bence de ustadim Euro neden ayni oranda dusmuyor sorusu sorulmali??
Originally Posted by Batman o zaman sordum sarı çiçeğe Sari kara kalmadi Ruyamda cicek tarlasindaydim Tum cicekleri hunharca parcaliyordum Kadifeme sarilip 😀
Originally Posted by Batman emmi bizi uzdu yalnız üç beş kişiye kızıp erkek olsa ne kadın olsa ne yazar Hic ya Gel allah askina Asilacakmiyiz sana emmi Yapma allah askina
14.9 da dgate e girerim Gelirse ekime Gelmezse kasima
katmerin bedellisi patlamis
Originally Posted by onur1064 katmerin bedellisi patlamis Sorma orrlando çocukları ya. Ulan elimi attığımı kurutuyorum. Yarım milyar lotu olan ihlasın rüçhanını millet elini öpene %200 kârdan sattı bizim katmer daha artıyı görmedi. Karsan'ı sattım uçuşa geçti +%5-7 arası geziyor. Bu ne cenabetlik ya.
Xtkjs eksiye gecti
Forum Rules
Yer İmleri