Sayfa 266/1000 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: Viop - XXVI

1.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    böyle düşünenler 2003 yılından 2013 yılına kadar dolardan buyuk yara almışlardı. emin olmamak lazım
    2003'tekı soylem ve daha da onemlısı eylemlerı ıle son 5 senedekı eylemlerı arasında daglar kadar fark var... sonuc da ortada zaten...

20 sene once de kafaları aynıydı belkı ama basıretsızlıkte cıgır acmaları ustalık donemıne denk geldı... bu saatten sonra da gecmıs ola...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2.  Alıntı Originally Posted by İnternational Yazıyı Oku
    Bence döviz yatırım değildir, sadece paranı açıklanan enflasyona karşı değil, gerçekte yaşanan enflasyona korumaktır. 3.50 den itibaren Dolar'ını sat kampanyalarına gerçekten katılanların, tvlerde, kürsülerde atıp tutanları dinleyenlerin parası en az % 50-60 eridi. Bu, halkın birikimini TL olarak tutanlarını, elini cebine atmadan parasını değersizleştirmedir. Ve bu değersizleştirmenin ne zamana kadar süreceğini kimse bilmiyor. Döviz, altın da park edenler bu değersizleşmeden kurtuldular. Şu dönemin en kötü işi artık dövizin düşmesi diye bir şeyin olamayacağının milletin beynine kazınmış olmasıdır. Şu acı tecrübelerden sonra Mehdi bile gelse bu halkı seviyesine bile bakmadan döviz almaktan alıkoyamaz. Sokaktaki insan gözüyle bakmaya çalıştım, trade edenlere diyeceğim yok onlar zaten anlık işlem yapıyorlar.
    doların senelerce 1 liralarda süründüğü dönemlerde vardı, 10 sene önce bile değil.
    ama tl mevduat tutanlar yıllardır zarar ediyor o ayrı...
    yarın hasbel kader yabancı girişi olursa bireysel yatırımcı istediği kadar alsın dolardan da zarar eder.
    bu işler sırayla birazda...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473

4. Bu sabah Türkcell genel kurulu varmış.

>>>>>>>>>

https://www.bloomberght.com/turkcell...eniyor-2266705

Turkcell 21 Ekim Çarşamba günü şirket Genel Müdürlüğü'nde Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirecek
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    doların senelerce 1 liralarda süründüğü dönemlerde vardı, 10 sene önce bile değil.
    ama tl mevduat tutanlar yıllardır zarar ediyor o ayrı...
    yarın hasbel kader yabancı girişi olursa bireysel yatırımcı istediği kadar alsın dolardan da zarar eder.
    bu işler sırayla birazda...
    pembe kar yagdıgında yabancı girisi de olur... tabı 10 sene oncekı gıbı gırıslerden bahsedıyorum, yoksa dusuk meblaglar zaten hep gırer cıkar...

guven zor kazanılır kolay kaybedılır... yaptıkları yapacaklarının temınatı ıse, kı ıddıaları oydu, buraya oyle cıddı yabancı gırısı olmaz bır daha bu yonetıcı kadro kaldıkca... faızler arttıkca rısk almaya cok acık bazı fonlar dusuk meblaglar ıle gır-cık yaparlar anca... notlarımız ortada, bu notlarla 10 sene oncekı buyuk fonlar ve buyuk meblaglar zaten ısteseler de gıremez..
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
    avrupa endexleri bayaa kızarmaya başladı.
    paragöz ün dediği gibi bizim borsamız taş gibiymiş maşallah

ama görücem o taşı yarın eğer merkez 200 paz puan altında faiz arttırırsa...
    hatta merkez derse ki ; ben bilmem beyim bilir ve reis de zaten faiz düşmanı olduğundan faiz arttırmıyoruz arkadeş...

tüm ekonomi yorumcuları tv ler de lak lak yapan tüm şahıslar kurumlar herkes bir faiz arttırımı bekliyor.
    öyle bir beklenti oluştu ki du bakalım.

merkez son dakika golü atarsa noolcak? reisle ters düşmek istemiyosa...
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

thy,tuprs..
    endeks 120.000...134.000 hep aynı..
    afferin

Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    avrupa endexleri bayaa kızarmaya başladı.
    paragöz ün dediği gibi bizim borsamız taş gibiymiş maşallah

ama görücem o taşı yarın eğer merkez 200 paz puan altında faiz arttırırsa...
    hatta merkez derse ki ; ben bilmem beyim bilir ve reis de zaten faiz düşmanı olduğundan faiz arttırmıyoruz arkadeş...

tüm ekonomi yorumcuları tv ler de lak lak yapan tüm şahıslar kurumlar herkes bir faiz arttırımı bekliyor.
    öyle bir beklenti oluştu ki du bakalım.

merkez son dakika golü atarsa noolcak? reisle ters düşmek istemiyosa...
    Horoza sormuşlar, tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan diye. Orasını bilemem, ben işime bakarım demiş.
    Kademeli döviz alımına devam ediyorum. Ayrıca altın yukarı çıktıkça xautry satıp, düştükçe de gldtr almaya devam ediyorum. %76 döviz, %11 altın fonu, %13 TL (TL nin az bir kısmı ile 99 kontrat xautry short) devam.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 266/1000 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •