Sayfa 274/1000 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: Viop - XXVI

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Aslında çok sağlıklı yükseliyor evet. Long için sistemime firsat vermedi sürekli short sinyal verip bir sonu kapanıyor, benim sistem yatayı seviyor şişire şişire tahliye kalkınca hasbelkader pozda değilse tekrar girmekte zorlanıyor. Duserken de aynı problemim var. Sinüs eğrisi gibi yukarı veya asagi hareket olsun istiyor.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    burası böyle yön falan yok

5 gündür doğru yöndeyim diye sevinirken bakmışın 5 dk da yönün tersine sokuvermişler adamı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    şuan kafam hiç rahat değil. kendimi donkişot gibi hissediyorum. Şort maliyetim 133.800 oralara inerse kapatırım. Şort zamanı gelmemiş henüz.
    yarın merkez in faiz kararından hemen sonra eğer faiz oranı beğenilmezse anında kar realizasyonu başlar. senin shortlar 1.320 ye kadar bile iş yapar. hatta daha aşağısına.

faiz 200 baz puan beklentisinin az biraz üstünde gelirse biraz daha daha zorlama çıkış yapmaya çalışır ama yine realizayona girer.

olur da eğer (hemde reise rağmen) çok çok enteresan bir faiz artışı yaparsa o zaman senin shortlar 1.400 e kadar eziyet çeker
    ama o zaman o merkez bankası başkanı ertesi güne kadar koltukta kalabilirmi o tartışılır..

sonuçta bankalar bu hafta içerisinde faiz beklentisini erkenden ve gereğinden fazla satın aldılar bu çok açık...
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    TCELL...

Turkcell genel kurulunda yönetim kontrolünün TVF'ye geçmesini ve hisse devrini sağlayacak değişikliklere onay verildi- Dünya

Dünya internet sitesinde yayınlanan habere göre; Turkcell hissedarları şirketin yönetim kontrolünün Türkiye Varlık Fonu'na (TVF) geçmesini sağlayacak ana sözleşme değişikliklerini onayladı. Böylece Turkcell'in kurucu ortaklarının hisselerini TVF'ye devretmesi için gereken koşullar da tamamlanmış oldu.

Genel kurulda şirketin yönetim kurulu üye sayısını yediden dokuza çıkaran, TVF'nin hisselerinin bir bölümüne imtiyaz veren ve böylece yönetim kontrolünü TVF'ye geçmesine imkan veren karar kabul edildi.

Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.dunya.com/sirketler/turk...-haberi-486141

4. meril bugün de aselse çökmüş . yanlış anımsamıyorsam 1270lerden beri piyasayı satıyor.

1330 altına inerse ancak shortlar nefes alır.

şimdilik ralli mod on yani.

6. FROTO KAP açıklaması yapmış, basındaki açıklamlar doğru değil görüşmeler sürüyor vs diye.

Sputnik de haber yapmış, sabah da BBHT de konuşuyorlardı.
    >>>>>>>>>>>
    https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...brika-kuruyor/

Bir süredir otomotiv piyasasında konuşulan Ford-VW ortaklığında üretilecek ticari araçların adresi belli oldu. Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, "Yaklaşık 800 milyon euro'luk dev yatırımın adresi Türkiye oldu. 110 dönüm arazi üzerinde dev tesis kurulacak. Fabrikada zemin etüdü çalışmaları başladı" dedi.

...
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    TCELL...

Turkcell genel kurulunda yönetim kontrolünün TVF'ye geçmesini ve hisse devrini sağlayacak değişikliklere onay verildi- Dünya

Dünya internet sitesinde yayınlanan habere göre; Turkcell hissedarları şirketin yönetim kontrolünün Türkiye Varlık Fonu'na (TVF) geçmesini sağlayacak ana sözleşme değişikliklerini onayladı. Böylece Turkcell'in kurucu ortaklarının hisselerini TVF'ye devretmesi için gereken koşullar da tamamlanmış oldu.

Genel kurulda şirketin yönetim kurulu üye sayısını yediden dokuza çıkaran, TVF'nin hisselerinin bir bölümüne imtiyaz veren ve böylece yönetim kontrolünü TVF'ye geçmesine imkan veren karar kabul edildi.

Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.dunya.com/sirketler/turk...-haberi-486141
    yazık oldu şirkete şimdi ne kadar iş bilmez varsa doldururlar şirkete...

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    FROTO KAP açıklaması yapmış, basındaki açıklamlar doğru değil görüşmeler sürüyor vs diye.

Sputnik de haber yapmış, sabah da BBHT de konuşuyorlardı.
    >>>>>>>>>>>
    https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...brika-kuruyor/

Bir süredir otomotiv piyasasında konuşulan Ford-VW ortaklığında üretilecek ticari araçların adresi belli oldu. Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, "Yaklaşık 800 milyon euro'luk dev yatırımın adresi Türkiye oldu. 110 dönüm arazi üzerinde dev tesis kurulacak. Fabrikada zemin etüdü çalışmaları başladı" dedi.

...
    en mantıklı yer burası

ucuz işçilik bedava işçilik hemde.

210 euro ya geliyor maaşı

Sayfa 274/1000 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz