Sayfa 297/1000 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: Viop - XXVI

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Merkez faizi yükselterek dolarizasyonun önüne geçebilir mi..
    1 yılda 100 milyar dolarlık baskıdan söz ediyoruz..önce bunun dolar/tl fiyatına girmesi lazım..yani doların ederini bulması lazım..belki 10-12-15 tl olmalı, sonra çözülmeyle dolarizasyonun önüne geçebilirsin..sen baskı yapmışsın bu yokmuş gibi büyük oranda çözülmeyi sağlayamazsın..
    demekki hedef bu değil..
    peki nedir hedef..yabancı sermayeyi çekmek için mi..Suriye meselesinden sonra Akdeniz meselesinde siyasi kutuplaşmaları gördük yabancı yatırımcıya 2 kat faiz versen yine gelmeyecek..
    bu da gitti..
    geriye ne kaldı..kontrollü yabancı çıkışının devamı..faiz yükselmesinin hedefi bu olmalı..bunun için de sınırlı yükseliş yeterli olur..
    bu esnada gaz ve petrol müjdesi haberleri gelmeli..mecburuz buna..para bitti çünkü..finişko
    bı 200 patlatacak gibi duruyor..
    TSKB bosverin , uçmuş gitmiş; opulmus dudağın davası olmaz..
    doco diye bir kağıt var , uzman arkadaşlar bı incelesin..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

2. Son 45 dakikada 120 bin yeni vaka aciklandi
    Bugun 450 bine dogru gidecek gibi vakalar
    Basta turkiye gibi dogru aciklamayalanlar da eklenirse hergun en az 1 milyon kisi hasta oluyordur
    Bu yangin üfleyerek sonmez sıkı onlemler gelmeli

3. sayın karaduman sanırım sizdiniz 2 gün evelmiydi dünmü bir yazınızı okudum burda 2 kat faizde verseniz yabancının derdi faiz vs değil diye doğru bu konu sorun yönetimle siyasi ha çokmu önemli yabancının borsada işlem yapması? Yabancı yatırımcı akp hükümetini sevmiyor anladık iyide para için ülkemizimi satalım yabancıya? Şimdi diyen olur satılmadık ne kaldıki oda doğru iki ucu sakat değnek ciddeb

ben burda karton da karton diye zamanında çok yazdım , hatta işi bir üst seviyeye götürüp şifreyi değiştireyim dedim hanıma , sen bil şifreyi ve bana söyleme ; ben dayanamıyorum yüzde 6/7 kar görünce dayanamıyorum diye..
    uçtu gitti kartonsan , gidenin arkasından bakılmaz , kimsenin tavsiyesi ile de kağıt alınmaz..
    ariston temel analizci , temel analizcilerin yazdiklari okunur, dedikleri yapılmaz..
    onun için önümüzdeki maçlara bakacağız..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

5. İtalya hükümeti, Lombardia, Emila-Romaglana ve Lazio bölgeleri olmak üzere, bir çok bölgede gece 21.00-06.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı uygulamayı planlıyor. (İtalyan hükümet yetkilileri)

Avrupadan baslayacak belki basladi düşüş

siz hisse gormediniz son 3 aydir yapilanlari gelin sisecamdan bir lot alin izleyin aksama kadar alan satan surekli yer degistiriyorlar her turlu cirkefligi gordumde bunlarinki cok daha degisik bisi..bist30 gercekten zor bi yer sabrin son noktasina kadar zorluyorlar

7.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    ben burda karton da karton diye zamanında çok yazdım , hatta işi bir üst seviyeye götürüp şifreyi değiştireyim dedim hanıma , sen bil şifreyi ve bana söyleme ; ben dayanamıyorum yüzde 6/7 kar görünce dayanamıyorum diye..
    uçtu gitti kartonsan , gidenin arkasından bakılmaz , kimsenin tavsiyesi ile de kağıt alınmaz..
    ariston temel analizci , temel analizcilerin yazdiklari okunur, dedikleri yapılmaz..
    onun için önümüzdeki maçlara bakacağız..
    Altina imzami atıyorum. Genelde sizinle benzer dusuncelere sahibiz zaten. Sevgiler.

8. bizim millet yokluktan geldi..dolar ve altını kendini koruma amaçlı alıyor, ihanet için değil..almadığı zaman kimse acımıyor çünkü kendine..bunun kolayı var diyor ekonomistler, üreteceksin..mesela çiftçi hakkını istiyor diye 3 kuruş ucuza dışardan alırım patatesi soğanı demiyeceksin..bakın abd ne diyor çiftçisine;
    sen üret, dünyadaki fiyatlarla rekabet yap, zararın olursa ben karşılarım diyor ve karşılıyor..abd süper güç olduğu halde yapıyor bunu, döviz giriyor..
    milliyetçilik vatan millet sevgisi budur, herşey karşılıklı olur..sistem insani değerler olmalı..vatandaşın boynuna basmadan

Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    sayın karaduman sanırım sizdiniz 2 gün evelmiydi dünmü bir yazınızı okudum burda 2 kat faizde verseniz yabancının derdi faiz vs değil diye doğru bu konu sorun yönetimle siyasi ha çokmu önemli yabancının borsada işlem yapması? Yabancı yatırımcı akp hükümetini sevmiyor anladık iyide para için ülkemizimi satalım yabancıya? Şimdi diyen olur satılmadık ne kaldıki oda doğru iki ucu sakat değnek ciddeb

Sayfa 297/1000 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •