Sayfa 758/1002 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,057 - 6,064 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Olumsuzluklar resmen zirve yaptı. Kendi içine kapanan spekülatif borsa olduk iyice. Biyerden sonra yukarıda yazdığın nedenlerden dolayı borsa takmıyor bu kadar olumsuzluğu. Hele ki temel anlamda hafif bir olumlu durum olsa yukarı gitme isteğinü yüksek görüyorum.
    Buarada Perşembe günü gbc nin %1.1 düşüşünü anlayabildin mi üstad?
    medikal ve biochemical etfler vardı onlar eksi yazmış bir miktar, kurda 7.83'ten 7.80 'e düştü tcmb kurda, ondan muhtemelen. Bir de ben altın etflerini biraz daha azalttıklarını düşünüyorum. bu ay göreceğiz.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2. Cuma gününün viop endeks ekim kontratı baştan beri verilerini çekemiyorum, erişen birinin paylaşması mümkün müdür rica etsem, cuma günü umarım kapanmamıştır onca uzun
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    ey Forumdaşlar, ey Londralılar, ey Tokyolular,

parayı sizce nereye yatırmalı? dolar önümüzdeki süreçte güçlü mü olacak zayıf mı?

Doların dünyaya yayılması için sp500 getirisinin yavaşlaması lazım. sp500 bu kadar getiri sunarken neden risk alıp gelişmekte olan bir ülkeye kaydırsınlar paraları.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

4.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    ey Forumdaşlar, ey Londralılar, ey Tokyolular,

parayı sizce nereye yatırmalı? dolar önümüzdeki süreçte güçlü mü olacak zayıf mı?

Çok alakasız olacak ama, IEME diye eğlence ve toplu alan aktiviteleri düzenleyen 89 şirketin toplamından oluşan bir etf var. Ben onu topluyorum. Yılbaşından bu yana aynı yerde. Corona bir hafiflese, zenginler birikmiş paralarını saçmaya başlayacak bu sektörlere. Aşı sonrası için en uygun alan diye düşünüyorum. Bir miktar da ulaştırma etf'si IYT aldım. ( Çok daha az ) Zenginler para harcamamaktan delirdi diye tahmin ediyorum, ortalık düzelince eskisinden de çok harcayacaklar, gezecekler.

%60 eğlence - %20 ulaştırma - %20 sağlık/medikal şeklinde bir etf dağılım yaptım.
    2021 1.ceyrek sonuna kadar.

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Çok alakasız olacak ama, IEME diye eğlence ve toplu alan aktiviteleri düzenleyen 89 şirketin toplamından oluşan bir etf var. Ben onu topluyorum. Yılbaşından bu yana aynı yerde. Corona bir hafiflese, zenginler birikmiş paralarını saçmaya başlayacak bu sektörlere. Aşı sonrası için en uygun alan diye düşünüyorum. Bir miktar da ulaştırma etf'si IYT aldım. ( Çok daha az ) Zenginler para harcamamaktan delirdi diye tahmin ediyorum, ortalık düzelince eskisinden de çok harcayacaklar, gezecekler.
    Nasıl alabiliriz bu etfleri?
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku

%60 eğlence - %20 ulaştırma - %20 sağlık/medikal şeklinde bir etf dağılım yaptım.
    2021 1.ceyrek sonuna kadar.
    önceki zirvesine gelmiş nerdeyse.. bi fırsat görebilir miyim diye baktım ama geç kalmışım sanırım

7.  Alıntı Originally Posted by ulasss Yazıyı Oku
    önceki zirvesine gelmiş nerdeyse.. bi fırsat görebilir miyim diye baktım ama geç kalmışım sanırım
    abd etfleri öyle ama avrupa entertainment etflerinin çoğu diplere yakın hala.

8. Avrupa yeniden kapanıyor. Entertainment sektörü bi süre daha toplayamaz gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 758/1002 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •