Ayrıl gel Karsannnnn...
Ayrıl gel Karsannnnn...
Yükselecek diye bekleyeni çok olan tahta gitmez.. Genel borsa kuralı... 2.94 trendin altında ilk kapanış, izliyoruz... bugüne dair en güzel haber yaklaşık 1.1 m lot para girişi..
son dakıkalarda toparlanma gelmemesı senetlerın çoğunun tabana yakın kapanması pekte hoş olmadı.. kartn forumuna gönderdiğim ilk grafikte salı eksı açsa bile artı kapatabilme olasılığından bahsedip ilk grafiği göndermiştim..
son 1 saat ise hiç iç acıcı gelmedi..senetlerın bir çoğu taban veya tabana yakın kapadı.. bu nedenle daha dikkatli olmakta yarar var..1139.14 altında mevcut trend sorgulanır (stop) 1159.60 üzeri güvenli bölge iyi çalışmalar..
geldık dükkan açtık, zarar yazdık.. kısmet..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Herkes işine gücüne baksın, beğenmiyorsanız okumayın iletileri. Teknik hiçbir zaman bozulmaz sözüne cevap mı vereyim şimdi? Görüşünüze saygı duyarım ve işime bakarım siz de işinize bakın. İyi akşamlar..
Bilgisiz olduğu gibi aynı zamanda küstah
Bilginiz varsa paylaşın , kimse kimseyle polemiğe girmesin. Para kaybetmek zorunuza gidiyorsa borsada işiniz yok. Sizinle burada akademik seviyede temel ve teknik konuşacak olsam zaten birşey anlamazsınız. Şurada iki geyik çevirelim dedik onu da bozdunuz. Hedefime gelene kadar sesim çıkmaz artık, anlamlı anlamlı konuşun birbirinizle. Haydi eyvallah...
Ben bunda bir art niyet görmedim
Yer İmleri