Sayfa 33/701 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 257 - 264 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. İyi haberler zirvede gelir size 1 ay borsaya ara verin dedik hala yasanmisliklardan ders almiyorsunuz

2. Hangi zirve birader. Kağıt aylarca 14 15 bandında debelendi. Max gördüğü yerler 19lar. Haberin geldiği gün kapanış 17.33. Ben bu tabloda zirve göremiyorum. Ama bundan sonrası için zirve bekliyorum. 22 23 bandı benim icin hedeftir. Öyle afaki değil ama gerçekçi hedefim o. 3 aydır defalarca trade ettim bu kâğıtta. O hedefe giderken de edeceğim o ayrı.

3. Zirve demişken gyo larin grafiklerine bir bakin derim. Cogu yil icinde Nisan ortalamalarinin iki katını görmüşler. Zirve yapmislar Ornek trgyo, ozkgyo. Bizimki ise yuzde 50 prim yapmis en cok. Finansallarina karşılaştırmalı bakildiginda bizimkinin çok daha iyi durumda olduğu da aşikar. Tek sorun bizim sirket yapısının muhafazakar olmasi. Yatırıma yönelik haberlerin gelmesi kağıdın çok daha yukarıları hedeflemesine olanak verecek. Benim soyledigim hedef muhafazakarlığınin devamı halinde gelmesi gereken normal değerler.
    Ayrıca kağıdın bedelsiz potansiyelini de unutmamak gerek. Bir önceki kurul kararında da gk yapmaya gerek kalmadan buna karar verilebileceği söylendi.

4. 218 milyon kar açıklamışız
    Bilanço saat 18.43 te geldi

5. Bilanço hayırlı olsun.. biz iyi bir bilanço gelebileceğini zaten biliyorduk nekadar iyi olduğunu görmüş olduk.. bakalım yarın nasıl bir manzara ile karşılaşacağız umarım endex biraz tepki verip toparlarda bizde biraz şu bilançonun ekmeğini yiyebilsek

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Beklenti bitti hareketi yapar yine
     Alıntı Originally Posted by devletmemuru Yazıyı Oku
    Yarın da bakalim basabilecekler mi çok merak ediyorum. Bugün fullemedigime pişman oldum
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Beklentinin kağıdın hareketleri içinde olduğunu sanmıyorum sn uzman. Borsanın çıkışına ayak uydurdu sadece. Bu karlılık ile bistten de pozitif ayrısacagini düşünüyorum. Bugun eregli gibi bir endeks kağıdı düşüşe uymadı. Bizimkinde ise panikleyenler silkelendi. Iyi de oldu kendi adima 17.26 maliyetlendim yarı portföyü. Yarın en kötü 18 üstü bir kapanış beklentim. Şu düşüş ortamında bu bilanço dikkat çekecektir. Yılsonu beklentisi de cabası.

8. “Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği†nin 24 üncü
    maddesinin (a) bendi “Gayrimenkullere, gayrimenkullere dayalı haklara ve gayrimenkule dayalı projelere aktif
    toplamının en az %51’i oranında yatırım yapmak zorundadırlar.†şeklinde yer almaktadır. 30 Eylül 2020 tarihli
    Finansal Tablolarına göre %51,97 olup Tebliğde belirtilen sınırlar içindedir.

dolar biraz daha artarsa yeni gayrimenkul yatırımı yapması gerekecek

Sayfa 33/701 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •