Sayfa 700/1043 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Ostim, yayla ve rheag %50 fibo oranında düzeltme yaptılar.
    Afyon ise %62 fibo düzeltme yaparak dönüş yaptı. 1.750.000tl net kar geldi

2.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Ostim, yayla ve rheag %50 fibo oranında düzeltme yaptılar.
    Afyon ise %62 fibo düzeltme yaparak dönüş yaptı. 1.750.000tl net kar geldi
    afyon kar etmesi kötü zarar eden hisseler daha cok rağbet görüyor ..şimdi beklentiden daha az kar etti diye düşer

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    iyi akşamlar cümleten
    merhaba hocam iyi akşamlar

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    afyon kar etmesi kötü zarar eden hisseler daha cok rağbet görüyor ..şimdi beklentiden daha az kar etti diye düşer
    Haftalık grafikleri esas alınarak fibo düzeltme seviyelerini yazdım. fibo 62 seviyeler hem düzeltme de hemde yukselişlerde önemsiyorum hocam

5. zaten enerji girişim gyo sektöründe daha cok marj var bazı acıklamalarla özellikle gyo sektörüne can ve heyecan gelebilir

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Celik hocam ve tüm arkadaşlara iyi geceler . Afyon kardan zarara geçmiş. Gerçekten bence çok çok iyi . Karanlık odadan da yükselerek çıkmış. Trend için baktigim kadarıyla 4.39 üstü kapanış larda mükemmel olur . Pazartesi çoğu kâğıdın olduğu gibi direnç ve destekleri hafifte olsa değişti. Fakat Afyon yarınki açılış ve kapanışlar önemli . 4.39 üstünde ayrı bir seyir izler . Tabiiki endeks aşırı bozulmaz ise ...

7. yine baya ders çalıştım cuma aylık kapanışı izleyecez artık şimdi yatma zamanı cümleten iyi geceler ..mevlit kandiliniz mubarek olsun RABBİM ümmeti muhammede sağlık sıhhat huzur versin İNŞALLAH

8.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    celik hocam ve tüm arkadaşlara iyi geceler . Afyon kardan zarara geçmiş. Gerçekten bence çok çok iyi . Karanlık odadan da yükselerek çıkmış. Trend için baktigim kadarıyla 4.39 üstü kapanış larda mükemmel olur . Pazartesi çoğu kâğıdın olduğu gibi direnç ve destekleri hafifte olsa değişti. Fakat afyon yarınki açılış ve kapanışlar önemli . 4.39 üstünde ayrı bir seyir izler . Tabiiki endeks aşırı bozulmaz ise ...
    şaka bir yana afyon devam orta uzun hedef 30.40 sabıredene

Sayfa 700/1043 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •