Sayfa 590/1000 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,713 - 4,720 arası.

Konu: Viop - XXVI

1. 2018 deki kur seviyesi için %10-15 daha yükselme potansiyeli var gibi.

Bu arada ABD'de 2018'den bugüne %3,5-4 kadar enflasyon gerçekleşmiş olabilir.

ABD enflasyon hesaplayıcısı
    https://www.officialdata.org/us/infl...018&amount=100

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. vatandaşına değer verilen ülkeler başarılı olur..eşine çocuklarına değer verirsen saygın sevgin artar. vatandaş da aynı böyle..
    bunu yapmak için hıristiyan, müslüman, ateist olman farketmez..işte bu insani değerler üzerine kurulan sistemdir..
    sen kimsin ulen, siz kabul etsenizde etmesenizde bu olacak, ben ne dersem o, dersen sonunda sistem çöker ..
    müslüman da olsan çöker, ateist de olsan çöker..çünkü sistem bozuk

3. geçen bir video izledim..yabancı ülkede, avrupada, adamın biri çiftliğin yanına kulube yapmış..kulubede kimse yok..içinde günlük taze yumurtalar var..yanında da kutu var..kim kaç adet alıyorsa parasını oraya koyuyor..
    işte bu insana verilen değerin topluma yansımasıdır..
    sen kimsin dersen..bu vatandaşa yansır..o da der, sen kimsin ulen..

4. TR'de ki savunma sanayi ne sanılıyor anlamış değilim, bir tanesinin fabrikasına girip görmediniz de tanıdığınız da mı yok..
    3 farklı savnma fabrikasında çalıştım, hammadde yurtdışı, değerli parçlar yurtdışı, ahkam kesmek bedava, önce mercek yapsınlar da sonra motor lastik işine de girerler..
    TR'de ki otomobil fabrikaları neden tatil yaptı sanıyorusunuz, parça yok, motor ve şanzıman yurtdışından gelmiyor ki neyin montajını yapacaksın..
    TR tekstil ülkesi de deniyor da, bir tane Türk markası dikiş makinası var da benim mi haberim yok, pamuk desen Özbekistan'dan geliyor, neyin tekstili..
    Bedava işçilik için güzel ülke..

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    geçen bir video izledim..yabancı ülkede, avrupada, adamın biri çiftliğin yanına kulube yapmış..kulubede kimse yok..içinde günlük taze yumurtalar var..yanında da kutu var..kim kaç adet alıyorsa parasını oraya koyuyor..
    Biz de olsa yumurtaları korumak için 1 kişi, paraları korumak için de 1 kişiyi oraya dikmek gerekir.
    Aslında neysek ve neyi hak ediyorsak o şekilde yaşıyoruz.
    Bizi yönetenler de bizden çıkan insanlar. İthal edilmediler.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    geçen bir video izledim..yabancı ülkede, avrupada, adamın biri çiftliğin yanına kulube yapmış..kulubede kimse yok..içinde günlük taze yumurtalar var..yanında da kutu var..kim kaç adet alıyorsa parasını oraya koyuyor..
    yurtışında para atılıp gazete alınan kutular geldi aklıma
    bizim yamyamlardan başka hiç bir millet para atıp birden fazla gazete araklamazdı..

7. Japonyada siyatçi biriydi bakandı sanırım..yolsuzluğa karıştı adı diye intihar etmişti..
    bizde değer namına bişey kalmadı..arsızlık yüzsüzlük doruk noktasında..bu da halka daha sonra yansıyor malesef..daha önce halkın böyle olduğuna katılmıyorum ben..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yurtışında para atılıp gazete alınan kutular geldi aklıma
    bizim yamyamlaardan başka hiç bir millet para atıp birden fazla gazete araklamazdı..

8. Net şekilde yalan ermeni propagandası. O kadar hızlı kaybettiler ki 2 senede aldıkları yeri 1 ayda verdiler inanamiyor adamlar.

Bu dronelar düşmez değil yani düşürmesi cok kolay cok yavaş uçan uçaklar ama ermenilerde düşürecek silah yok Rusya vermediği sürece de olması zor işleri baya zor.
     Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    5-6 s:tede daha var haber..

anlamam uniformalı teşhizatından...
    dikişlik kopuyk yarık varsa gelirim ama
    desenli fırfırlı da yapabillirim.. az da sanatçılık var.

geleneksel tatil çakışı gelmesin ?
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 590/1000 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •