Teşekkür ederim sn Cotigo06 . Çok naziksiniz. Çok şey bildiğimden değil ama 27 yıldaborsada çok şeyler kaybederek tecrübe kazanmış birisi olarak hayatta en değerli şeyin sadece ve sadece insani değerler, doğruluk ve dürüstlük olduğunu en baştan beri bilen, ve çizgisini hiç bozmayan birisi olarak buralarda yazmamın tek amacı kendimi tatmin etmek. Bu birincisi. Sonuçta insanın kendini tatmin etmesi egolarından birisi. İkincisi borsada yıllardır kaybede kaybede kazandığım tecrübelerimi , sanal ortamda da olsa birilerine faydalı olmak adına aktarabilirsem ve küçücük te olsa faydam veya yardımım olursa bundan en çok mutlu olacak kişi yine ben olacağım içindir. Yardımseverlik en büyük huzur ve tatmin yolu benim için. Maneviyat her şeyden önce gelir. Öyle büyük paralara sahip değilim . Ama hayattaki en büyük hobilerimden birincisi borsa.
Kront'taki arkadaşlarla burada bulunmamız bir tesadüf . Hissenin beklentili olması bunun tek sebebi olmalı.. Kimse kimseyi tanımıyordur eminim. En azından ben kimseyi kişisel olarak tanımıyorum.
Allah utandırmasın. Herkese hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim.
Yer İmleri