Sayfa 136/967 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. *Biz hep iyi niyetli olduk. Amacımız Bizim gibi küçük yatırımcılar fillerden tüy koparsın.
    Normalde krondan sonra yazmama kararı almıştım. Çünkü buda bir mesai. Ancak bazı dostlar yazmam yönünde ısrarcı oldu ve yazmaya başladık. Artık belli hedeflere kadar burdayız. İyi kötü farketmeden her zaman burada beraber olacağız Son 1,5 aydır olduğu gibi.

Sevgiler..
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

2.  Alıntı Originally Posted by Cogito06 Yazıyı Oku
    Burada yazan Doğtaş yatırımcılarının büyük kısmını Kront topiğinde de gördük/görüyoruz.

Kuzeys, sekiz, fatihrustu, aliatabey ilk aklıma gelenler.

Demekki, söz konusu ortaklar kaliteli hisseden anlıyorlar...

Sent from my iPhone using hisse.net
    Sayın Cogito06 teşekkür ederiz. Kront çok değerli bir şirketti biz erken keşfedenler (2.8-3.20 arası) iyi kazançlar sağladık. Tabiki orada hikaye çoktu. Aynı durumda olan ve keşfedilmeyi bekleyen doğtaştayız bu sefer. Kront karını misliyle artırırken oradaydım. Şimdi Doğtaş zarardan kara geçtiğinde burada olacağım. İki şirketinde potansiyeli yüksek, patronları şeffaf ve dürüst ayrıca sektöründe 1 numara olmayı kendilerine hedef koymuşlar. Hal böyle olunca bu hisseler uzun vadede asla kaybettirmezler.
    Tüm hissedarlara özellikle forumda hissenin potansiyelini görüp savunduğu için ceza alan sayın KUZEYs başta olmak üzere aliatabey, Bursalı, fatihrustu ve adını yazmadığım herkese emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by Cogito06 Yazıyı Oku
    Burada yazan Doğtaş yatırımcılarının büyük kısmını Kront topiğinde de gördük/görüyoruz.

Kuzeys, sekiz, fatihrustu, aliatabey ilk aklıma gelenler.

Demekki, söz konusu ortaklar kaliteli hisseden anlıyorlar...

Sent from my iPhone using hisse.net
    Teşekkür ederim sn Cotigo06 . Çok naziksiniz. Çok şey bildiğimden değil ama 27 yıldaborsada çok şeyler kaybederek tecrübe kazanmış birisi olarak hayatta en değerli şeyin sadece ve sadece insani değerler, doğruluk ve dürüstlük olduğunu en baştan beri bilen, ve çizgisini hiç bozmayan birisi olarak buralarda yazmamın tek amacı kendimi tatmin etmek. Bu birincisi. Sonuçta insanın kendini tatmin etmesi egolarından birisi. İkincisi borsada yıllardır kaybede kaybede kazandığım tecrübelerimi , sanal ortamda da olsa birilerine faydalı olmak adına aktarabilirsem ve küçücük te olsa faydam veya yardımım olursa bundan en çok mutlu olacak kişi yine ben olacağım içindir. Yardımseverlik en büyük huzur ve tatmin yolu benim için. Maneviyat her şeyden önce gelir. Öyle büyük paralara sahip değilim . Ama hayattaki en büyük hobilerimden birincisi borsa.
    Kront'taki arkadaşlarla burada bulunmamız bir tesadüf . Hissenin beklentili olması bunun tek sebebi olmalı.. Kimse kimseyi tanımıyordur eminim. En azından ben kimseyi kişisel olarak tanımıyorum.
    Allah utandırmasın. Herkese hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim.

4.  Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim sn Cotigo06 . Çok naziksiniz. Çok şey bildiğimden değil ama 27 yıldaborsada çok şeyler kaybederek tecrübe kazanmış birisi olarak hayatta en değerli şeyin sadece ve sadece insani değerler, doğruluk ve dürüstlük olduğunu en baştan beri bilen, ve çizgisini hiç bozmayan birisi olarak buralarda yazmamın tek amacı kendimi tatmin etmek. Bu birincisi. Sonuçta insanın kendini tatmin etmesi egolarından birisi. İkincisi borsada yıllardır kaybede kaybede kazandığım tecrübelerimi , sanal ortamda da olsa birilerine faydalı olmak adına aktarabilirsem ve küçücük te olsa faydam veya yardımım olursa bundan en çok mutlu olacak kişi yine ben olacağım içindir. Yardımseverlik en büyük huzur ve tatmin yolu benim için. Maneviyat her şeyden önce gelir. Öyle büyük paralara sahip değilim . Ama hayattaki en büyük hobilerimden birincisi borsa.
    Kront'taki arkadaşlarla burada bulunmamız bir tesadüf . Hissenin beklentili olması bunun tek sebebi olmalı.. Kimse kimseyi tanımıyordur eminim. En azından ben kimseyi kişisel olarak tanımıyorum.
    cok saolun fatih bey biz daha yolun basindayiz size gore ama kronda da dogtasta da ayni kisileri gormek dogru hissede oldugumuzu gosteriyor zaten sn.citigo da buna deginmis

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    Burada ky yararına yorum yapan değerli arkadaşları kutluyorum ve siz değerli arkadaşlardan şimdiye kadar hiç kâr etmeyen yani zararda olan ky olaraktan hisse hakkında özel mesajlar yolu ile de bilgi verirsek çok faydalı olur kanısındayım saygılar.

Sayın Kuzeys, sayın cogito06 her ikinize de çok teşekkür ederim, aydınlatıcı ve çok faydalı bilgilendirmeleriniz için.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Benim yaratılışımda bir fevkaladelik varsa o da Türk olarak dünyaya gelmemdir."
    Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Alıntı Originally Posted by GMKA Yazıyı Oku
    Sayın Kuzeys, sayın cogito06 her ikinize de çok teşekkür ederim, aydınlatıcı ve çok faydalı bilgilendirmeleriniz için.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Rica ederim.

Ama asıl sn. Kuzeyse tşk etmek lazım.
    Ben kendisini kront'tan bildiğim için paylaşımlarını takip ederek Doğtaş'ta yazdığını görünce şirketi inceledim. Normalde bir şirketin bilançosunu incelerken zararda olduğunu görürsem uzak dururum/dururdum. Detaylı inceledikten ve kuzeys'in paylaşımlarını inceledikten sonra şirketin ciddi büyüme & kar açıklama potansiyeli olduğunu gördüm ve biraz alım yaptım.

En azından ikinci çeyrek bilançosunu görene kadar beklemeyi düşünüyorum. Zira şirketin gelecekteki yönüne ilişkin 2. çeyrekte önemli verilerin gelmesini bekliyorum.

En önemli iki gösterge:
    1. cironun ve dolayısıyla faaliyet karının artması
    2. finansal giderlerin azalması (dahası net finansal gelir kaydedilmesi)

Herkese iyi pazarlar, bol kazançlar.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Sn arkadaşlar ,

Böylesine güzel insanlar ile beraber bir şirkete ortak olduğun için çok mutluyum.

Krontu aldığımızda bir bebekti şimdi koşmaya başladı.

Doğtaşta yeni bebeğimiz koştuğu günleri hep beraber göreceğiz inşallah..

Sevgiler..

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

Sayfa 136/967 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •