Alıntı Originally Posted by Matmaca Yazıyı Oku
Yeni İş İlişkisi

Özet Bilgi

Fason Üretim Protokol Sözleşmesi İmzalanması hk.

İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih
26/10/2020

Açıklamalar
Şirketimiz tarafından, aşağıda bilgilerine yer verilen ön anlaşmalar kapsamında, ilgili firma ile yeni iş ilişkisine başlanacaktır;

"Torku" markası ile Balıkesir tesislerimizde 70.000.000 adet 250 ml Alüminyum kutu ambalajlarında gazlı meşrubat üretimine yönelik olarak, PANAGRO TARIM HAYVANCILIK GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. ile 26/10/2020 tarihinde "Fason Üretim Protokolü" anlaşması imzalanmıştır. Anlaşma konusu ürünler müşteriye 2020-2021 yılı içerisinde teslim edilerek, tahsilatı gerçekleştirilecektir.
 Alıntı Originally Posted by ellocu Yazıyı Oku
Tahmini 80-100 milyon tl lik anlaşma.Olumlu etkiler umarım.
 Alıntı Originally Posted by carlislecullen Yazıyı Oku
Müthiş bir haber bu.....

Ekim ayına geldik büyük kısmı önümüzdeki yıla sarkacaktır. Ha Torku firması maliyetler artacaktır deyip üretimin çoğunu bu yıl yaptırıp depolarsa bilmiyorum...

ama yanesi 1 tl bile olsa 70 milyon tl ciro eder. Toplam cironun yarısı kadar yani.

Bim ile , A101 ile Çaykur ile anlaşmalarıda devam ediyor bildiğim kadarıyla...

ihracatı ve kendi üretimi de var...

bu yıl ve bilhassa önümüzdeki yıl üretim rekorları kıracağını düşünüyorum ben....
Kristalin Torku anlaşması ile ilgili biraz piyasada ve internette araştırma yaptım. 250 ml lik ürün olarak Torku No On üretilecek sanırım. Bu ürünün fiyatı 2,5 - 3 tl arası. Boyuna göre biraz pahalı ama şaşılacak biçimde büyük bir ilgi var. Internettede hep olumlu yorumlar görüyorum.

Marketlerde araştırdım. Migros ta çok vardı 5-6 tane kalmış. Bim dede satılıyormuş bu ürün. Ben hiç içmedim ama Kristal üretimini bulursam içicem. Bu arada litrelik ürünlere çok talep varmış 1,2 ve 2,5 litrelik ürünler talep ediliyor. Şirkette değerlendiriyormus bu durumu.

Sonuç olarak ürüne ilgi devam ederse daha fazla ürünün üretilmesi de söz konusu olabilir. Satis fiyatını bilmiyorum ama markette 2,5 - 3 lora ise en az 1 tl olacaktır. Kar marjını bilmiyorum ama %20 bile olsa 14 milyon tl extra kar demektir bu. %10 olsa bile 7 milyon tl ederki buda fena değil.