Artan

1,41 14.63 18:10
28,38 10 18:10
55,00 10 18:10
267,50 9.99 18:10
123,40 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 18:10
283,50 -10 18:10
45,36 -10 18:10
43,74 -10 18:10
12,99 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

13.711.567.177,20 18:10
10.895.811.089,25 18:10
8.802.742.609,10 18:10
8.085.116.003,38 18:10
7.196.277.142,40 18:10
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Arama sonucu : 8108 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Londra gibi bir ada imparatorluk baskentinde bile arka arkaya yasanan teror hadiselerinden sonra Avrupanin her sehri ve her ulkesi dugmeye basildigi an kaotik bir hale gelebiliyor......Her sey bir butona basmaya bagli.....Dunyada belki bu gidisle huzurlu ve sakin cok yer kalmayacak.....Avrupada beklenen ekonomik krizler, goc ve multeci, asiri sag hareketler, ezoterik dini orgutlerin yukselisi gibi sebepler siyasi, sosyal ve ekonomik istikrarin gittikce bozulacagi anlamina geliyor...Artik Avrupa ulkeleri arasinda bile siyasi bir birlik kurulamiyor......tersine cephelesmeler gittikce belirginlesmeye basladi...

Kabbalist derin dunya devleti uzun vadede butun dunyayi top yekun ekonomik, finansal, siyasi, dini, sosyo-kulturel ve askeri bir kaos ortamina goturmeye kararli...Bu defa Batiya bir ayricalik tanimayacaklar gibi gorunuyor....

Bence bu gidisata gore en az kotu etkilenecek ulkeler Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya gibi uzak ada ulkeleri olacaktir.....

Dunyanin pek cok ulkesinde varlikli ve elit insanlar daha huzurlu ve sakin bir hayat icin kendi ulkelerini terk edip baska ulkelerde ev alip yerlesmeye basliyacaklar......Tipki son zamanlarda hakli olarak Turkiyedeki kaotik siyasi ortamdan bunalan ve bikan hatiri sayili bir kesimin daha sakin ve huzurlu bir yasam niyeti yada yatirim amaciyla Ispanya, Yunanistan, ABD gibi ulkelerde ev almasi gibi.....

Ama bununda bir kurtulus yolu olmayacagini dusunuyorum....Hatta yagmurdan kacarken doluya yakalanma ihtimalleri bence epey yuksek........

Ben sahsen olsemde yansamda kendi ulkemde ve topragimda kaynamayi tercih ediyorum. is ve yatirim disinda baska ulkelerde ev alip yerlesmek kendi adima soyluyorum cok mantikli ve ilkeli bir tutum gibi gelmiyor......elbette baskalarinin tercihlerinede saygi duyuyorum...

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Londra gibi bir ada imparatorluk baskentinde bile arka arkaya yasanan teror hadiselerinden sonra Avrupanin her sehri ve her ulkesi dugmeye basildigi an kaotik bir hale gelebiliyor......Her sey bir butona basmaya bagli.....Dunyada belki bu gidisle huzurlu ve sakin cok yer kalmayacak.....Avrupada beklenen ekonomik krizler, goc ve multeci, asiri sag hareketler, ezoterik dini orgutlerin yukselisi gibi sebepler siyasi, sosyal ve ekonomik istikrarin gittikce bozulacagi anlamina geliyor...Artik Avrupa ulkeleri arasinda bile siyasi bir birlik kurulamiyor......tersine cephelesmeler gittikce belirginlesmeye basladi...

Kabbalist derin dunya devleti uzun vadede butun dunyayi top yekun ekonomik, finansal, siyasi, dini, sosyo-kulturel ve askeri bir kaos ortamina goturmeye kararli...Bu defa Batiya bir ayricalik tanimayacaklar gibi gorunuyor....

Bence bu gidisata gore en az kotu etkilenecek ulkeler Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya gibi uzak ada ulkeleri olacaktir.....

Dunyanin pek cok ulkesinde varlikli ve elit insanlar daha huzurlu ve sakin bir hayat icin kendi ulkelerini terk edip baska ulkelerde ev alip yerlesmeye basliyacaklar......Tipki son zamanlarda hakli olarak Turkiyedeki kaotik siyasi ortamdan bunalan ve bikan hatiri sayili bir kesimin daha sakin ve huzurlu bir yasam niyeti yada yatirim amaciyla Ispanya, Yunanistan, ABD gibi ulkelerde ev almasi gibi.....

Ama bununda bir kurtulus yolu olmayacagini dusunuyorum....Hatta yagmurdan kacarken doluya yakalanma ihtimalleri bence epey yuksek........

Ben sahsen olsemde yansamda kendi ulkemde ve topragimda kaynamayi tercih ediyorum. is ve yatirim disinda baska ulkelerde ev alip yerlesmek kendi adima soyluyorum cok mantikli ve ilkeli bir tutum gibi gelmiyor......elbette baskalarinin tercihlerinede saygi duyuyorum...
    çizdiğiniz karamsar tabloya göre her yerde sıkıntı var
    Türkiyeden bazı kişilerin bir yerlere gitmesi saçma değil mi
    madem İngiltere de bile huzur yok
    borsa yatırımcılar içindir.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Londra gibi bir ada imparatorluk baskentinde bile arka arkaya yasanan teror hadiselerinden sonra Avrupanin her sehri ve her ulkesi dugmeye basildigi an kaotik bir hale gelebiliyor......Her sey bir butona basmaya bagli.....Dunyada belki bu gidisle huzurlu ve sakin cok yer kalmayacak.....Avrupada beklenen ekonomik krizler, goc ve multeci, asiri sag hareketler, ezoterik dini orgutlerin yukselisi gibi sebepler siyasi, sosyal ve ekonomik istikrarin gittikce bozulacagi anlamina geliyor...Artik Avrupa ulkeleri arasinda bile siyasi bir birlik kurulamiyor......tersine cephelesmeler gittikce belirginlesmeye basladi...

Londradaki olaylarin oldugu yerde canli olarak olaylari goren bir film yonetmeni aynen soyle demis

Polisler bir anda ortaya ciktilar sanki hazirlikliydilar sanki onceden biliyormus gibi hareket ettiler

Sunu demek istiyorum. Bilen biliyor. Amac halki sindirmek, suni bir dusman gostermek. Devletin varligini garantiye almasi gibi.

Ayrica Ortadoguda garip seyler donuyor. Daha once hic duymadigimiz garip haberler okumaya basladik

Trump, 4 sene sonar cebinde bes kurus para kalmayacak Suudi Arabistan a 110 milyar dolarlik silah satip dunyayi sok etti. Hadi o tamam

Sonra Suudi Arabistan ve cevredki butun ulkeler Katar la diplomatic iliskisini kesti. Neymis efendim Katar terorizme finansormus.

Ulan akliniz daha yeni mi basiniza geldi? Neden hersey Trump ziyaretinden sonra cikti ortaya?

Zaten Iran pusuda bekliyor ve dis biliyor Suudlara. Kan golune donecek ortadogu....

Petrol fiyatlari?

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •