Sayfa 716/1043 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 5,721 - 5,728 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Selamün aleyküm arkadaşlar,Çelik hocam aylık liste yazacak mısınız??Bir de Ostim yüzde 75 bedelli kararı almış,bunla ilgili düşünceleriniz nelerdir?Katılmak mi mantıklı yoksa çıkmak mi ??

2. iyi akşamlar cümleten

3. syn Benx
    öncelikle RABBİM dualarınızı kabul etsin AMİN
    ıttfh bedelli olayında umarım rüçhanlarınızı satmışsınızdır yada almışsınızdır süreç bittikten sonra yön ve hedefim aynı yön yukarı olacak zarar etmemeniz lazım normalde size özelden yazamadım buraya yazmak zorunda kaldım ..sabırla beklediğinizde zaman bizi haklı cıkaracak bol kazançlar

4.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Selamün aleyküm arkadaşlar,Çelik hocam aylık liste yazacak mısınız??Bir de Ostim yüzde 75 bedelli kararı almış,bunla ilgili düşünceleriniz nelerdir?Katılmak mi mantıklı yoksa çıkmak mi ??
    herhalikarda çift rakam olana dek ben ostimdeyim zaman önemi yok hisselerde oluşan haberler elbet bizi hedefe götürecektir

5.  Alıntı Originally Posted by Fb907 Yazıyı Oku
    Herkese hayırlı sağlıklı günler dilerim
    Çelik hocam sizden CEMAS yorumu rica edebilir miyim acaba

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    cemaş da sıkıntı yok yoluna devam edecek 3.üzerine atabilir bu ay yolu uzun hedefleri büyük olan bir şirket biliyorsunuz bedelli yapan şirketlerden biri YTD

Ustadim genel olarak banka hisseleri icin ne dusunuyorsun?
    Ozellikle halkb digerlerine gore cok daha ucuz kaldi. Acaba benim bilmedigim bir yaptirim vs mi var bankanin uzerinde?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

7. Hocam sorum az geride kaldı ama... hatırlatayım dedim...

8. Piyasalar biraz netleşmesi lazım bu hafta liste paylaşmadım dalgalı piyasdayız yarında aynı yukarı aşağı yapacaktır ..

Sayfa 716/1043 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •