Sayfa 845/1002 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,753 - 6,760 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    GBC dağılımı geldi enteresan olmuş
    Detaylandirabilir misiniz

2.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Cok degismis gercekten. Direkt hisse almislar bayagi.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ancak xtum, x100'ün 3-4 misli yürüdüğü dönemlerde de, yani söylediğinizin tam tersi durumlarda da xtüme göre kıyaslayıp, aman ne başarısızlar dememiştik. x100'e göre kıyaslayıp başarılı demiştik. Hisse fonlar bunun için var, hangi kağıt yürüyecekse ona geçmek için. Neyi kriter alıyorsak, hep onu almalıyız. hangi endeks geride kalırsa onu kriter yapamayız. Benchmark değişmez. Duruma göre değişirse, tüm stratejiler çöp olur.
     Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Biraz geç de olsa farkettim, AFV isimli Akbank avrupa hisse fonu getirileri kur getirisinden ayrıştırınca neredeyse sıfıra iniyor, hepsini sattım ve diğer fonlarım arasında paylaştırdım...
    Aft fonu kur getrisinden ayristirilnca negatifte

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    MPSye 1 hafta daha süre veriyorum, düzelmez ise ben de elimdekileri satacağım....
    1 haftaya dagilim gelir. hisselerin gelecegi yok diye dusunursem ben de cikacagim.

5.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Biraz geç de olsa farkettim, AFV isimli Akbank avrupa hisse fonu getirileri kur getirisinden ayrıştırınca neredeyse sıfıra iniyor, hepsini sattım ve diğer fonlarım arasında paylaştırdım...
    Referans aldigi endeks stoxx50. Covidden sonra toplanamadi pek. Kur farki olmasa %10 - %15 zarar var endekste su an yilbasina gore.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Dün gece 4 sıralarında Medwig isimli forum yöneticisi dolarda yükseliş başlığında aşağıdaki paylaşımı yapmış, gelenek değişecek mi acaba:

Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    ABD'de başkanların galip geldiği eyaletlerden Ohio'da sandıkların yarısı açıldı. İlk sonuçlara göre Biden oyların yüzde 56'sını aldı. Ülkede son 30 yılda yapılan seçim sonuçlarına göre Ohio eyaletini kazanan aday, ABD başkanlığı koltuğuna oturuyor.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Mynet finans sayfasındaki veriye göre dolar son 1 ayda %9,41 değer kazanmış.

Yerli hisse fonlarından rbh dışında hiçbiri geçememiş bu getiriyi, hatta oldukça popüler olan bazı fonlarda (mps,tcd,zpe gibi) - getiriler bile var.

8 Yabancı hisse fonundan sadece 4'ü geçebilmiş kur artışını.

Yani Ekim ayı oldukça kötü bir ay olarak geçmiş, umarım yılın kalanı bu kayıplar telafi edilir...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. AFA %+2.7
    AFT %+2.1
    GBC %1.82

Saygılar.

Sayfa 845/1002 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz