-
Dgate ile ilgili dusunceleriniz nelerdir bilanco bekleniyor
-
Hareketlı ve bereketli bir gün oldu.umarım siz dostlarında gününüz bereketli geçmiştir.
Var olan nakitle cemts,ozkgy ve usak tan nasiplendik.üçünüde satarak gene ostıme tekrardan yanaştık.yarına afyon ostım ve yayla ile hayırlısıyla girdik.rabbim bütün arkadaşlara hayırlısını nasip etsin.
Cümleten hayırlı akşamlar...
-
Abd seçimleri belirsizliğini koruyor.Bidenin öne geçtiği 3 ayaleti (wiskonsin,michigan,navenda) alırsa 270 delegeye ulaşıp seçimi kıl payı kazanırsa Tramp bu seçimi kabul etmeyip büyük ihtimalle mahkemeye GİDEBİLİR.
-
Abd seçimleri süreç yargıya taşınıp uzarsa riskli bir durum ortaya çıkabilir .daha yakın stoplarla hisselerimizi takip edelim.
Değerli hocam sizin fikrinizi merak ediyorum.ne yapmak gerek?
Bu arada Cımsa hissesi çok güzel bilanço açıklamış.BU HİSSEYE DAİR FİKRİNİZİ VE OSTIMIN TEKNİK GÖRÜNÜMÜ HAKKINDA BİR YORUM RICA EDİYORUM.İYİ AKŞAMLAR ...
-
ABD seçimlerinde sancılı bir süreçten sonra başkanlığın Trump a verileceğini düşünüyorum.Bence 2 dönem geleneği bozulmayacak sadece bir kez bozulmuştu Bush un embesil oğlu zamanında oda normaldi adam süzme geri zekalıydı çünkü
Ama senato yine diğer tarafta kalacak şu an olduğu gibi ama temkinli olmakta ve stoplara riayet etmekte fayda var Esma Hanımın dediği gibi belirsizlik kalkana kadar piyasaları volatil edeceklerdir YTD...
-
Esma hanım haklı katılıyorum
-
celik hocam rheag, afyon hedefte sapma varmı sabırla bekliyoruz
ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Yarın takip edeceğim hisseler
AKYHO
EGPRO
ERBOS
METRO
takip listemdir beni bağlar
zarar edenin hissesini alamam
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz