Sayfa 448/1002 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,577 - 3,584 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

AN İTİBARI İLE

DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı

06/11/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;

Motorinde 10 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Fox: Trump yönetimi Nevada'da seçim sonucuna dava açacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Trump'ın seçim ofisi, bugün TSİ 19:30'da açıklama yapacak.

ABD Başkanı Trump, Twitter'dan "Oy sayımını durdurun" açıklaması yaptı

7. Trump, binali yıldırım gibi direniyo. Biri desin ki direndikçe fark artar, tecrubeyle sabit

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

https://twitter.com/vaziyetcomtr/sta...634306048?s=21

Konya'da süt toplama merkezinde çalışan işçinin, kazanda süt banyosu yaparken çekildiği görüntüler sosyal medyada tepki gördü. Görüntülerin ardından açıklama yapan firma sahibi işçinin yıkandığı maddenin süt olmadığını öne sürdü. Tepki çeken görüntülerin ardından iş yeri Tarım ve Orman Bakanlığı'nın talimatı üzerine kapatıldı. Tepki çeken görüntülerle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, banyo yapan Emre S. ile görüntüleri çekip paylaşan Uğur T. polis tarafından gözaltına alındı.

Öncelikle üzücü bir durum. Bu şahsın içinde bulunduğu küçük tank süt için değil. Tesisi temizlemek amacıyla kullanılan, deterjan, solüsyon ve dezenfektanları içinde karıştırdığımız tank. Onun içinde temizlik malzemelerini karıştırıp, fayansları temizleriz. Biz de şok olduk. Bu videoyu internette gördük. Bununla ilgili işten çıkarma işlemini başlattık. Bunun özellikle şirketi yıpratma amacıyla yapıldığını düşünüyoruz. Videoya konu olan kişi hakkında da şikayetçi olacağız. Tankın içindeki süt değil. Süt yoğun olur. Suyla karıştırılmış temizlik malzemesi.''

Sayfa 448/1002 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •