Sayfa 458/1002 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Trump'ın 2020 Başkanlık Seçimi Kampanya Sorumlusu, Matt Morgan, "Bu seçim henüz sona ermedi" başlıklı bir açıklama yayınladı. Bazı medya organlarındaki "Trump yenilgiyi kabul edebilir" iddialarının ardından gelen açıklamada, "Seçim henüz sona ermedi." denildi. - Foreks Haber

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Apple Türkiye , Apple store’da iPhone 11 ve iPhone 12 ile ilgili fiyat ve aksesuar sayfalarını güncellemeye aldı , muhtemelen iPhone 12 Türkiye’de on siparişe açılacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

3. Pennsylvania

Biden 3,297,484------Trump 3,290,747
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Amerika’da rekor düzeyde altı yerli politikacı Kongre’ye seçildi

https://www.cbsnews.com/news/six-nat...Tx3BGN8qdmhI2Q
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Trump danışmanları ile yapacağı görüşme sonrası yenilgiyi kabul edecek / Fox haber kaynakları
    İsterse etmesin..
    Orası Amerika, Türkiye değil..

Adamı öttürürler..

LM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cafe Trend&amp;Trade - IV

Biden’in az farkla önde olduğu ABD/Georgia eyaletinde oylar tekrar sayılacak. / Bloomberg

Bugün tespit edilen 2.436 hastamız var. Ağır hasta sayımız artıyor. Sağlık hizmetinde bir güçlük yaşamamak için sağlık çalışanlarımıza dinlenecek zaman tanımalıyız. Bu ancak tedbirlere birlikte uymakla mümkün. Maske takın. Mesafenizi koruyun.

Sayfa 458/1002 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •