Sayfa 693/1006 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 5,537 - 5,544 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Kafayı bozdum iyice
    Kıymetli metallere, dövize ve yabancı hisselere dayalı fon alacağım.
    Yerli hisse fonlarına takviyede var planımda, ama onlara daha temkinli yaklaşıyorum.
    Sonuç 0 mevduat olacak.
    Başka çare göremiyorum.
    Ben de ne zamandır öyle bir değişiklik yapmayı düşünüyorum ama şu an hepsi çok yükseldi gibi geliyor onun için bir türlü cesaret edemiyorum, gerçi çok yükseldi dedikçe daha da yükseliyorlar ya neyse, portföyün %60 kadarı hâla mevduatta ona da yazık oluyor. Düşüşlerde yavaş yavaş mı girmeli yoksa gözü karartıp buradan tamamını fonlara mı paylaştırmalı karar veremedim gitti bir türlü.

2. kafana göre merkez bankası başkanını değiştir.
    sonra bizim merkez bankası bağımsız ilan et...

kargalar bile güler buna..
    peki kim inanır
    kadir...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3. Titanic batarken birileri hala keman çalıyor
     Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    kafana göre merkez bankası başkanını değiştir.
    sonra bizim merkez bankası bağımsız ilan et...

kargalar bile güler buna..
    peki kim inanır
    kadir...
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ben akli selim davranicaklarini faizi 15-16 yapacaklarini tahmin ediyirum.piyasayla zitlasamazsiniz...

5. Ne güldüm sabah sabah. "Dolar benim için önemli değil" diyen halâ oturuyor.
    "TL çok değersiz" diyeni görevden alıyorlar. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar işte.

6.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Ne güldüm sabah sabah. "Dolar benim için önemli değil" diyen halâ oturuyor.
    "TL çok değersiz" diyeni görevden alıyorlar. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar işte.
    Demek birileri altın ticaretinden daha cok vurgun yapmak istiyor. Birileri doları uçurdukça birilerine servet kazandırıyor. Daha uyanamadınız mi? Biz de öldük bittik mahvolduk diyoruz. Kimler en büyük manipulatör, piyasa yalanıyla dolandiriliyoruz.

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

7. mevcut merkez bankası başkanı heralde artık dayanamıyoruz başkanım faiz arttırmamız lazım böyle olmayacak demeye başlamıştır, hemen ipini çekmişlerdir, ölse de geberse de, dolar 100 TL olsa da faiz arttırmamaya hatta inadına faiz indirmeye yemin etmiş bir düzen kurma derdindeler

8.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Ah üstat ah niye paranızı heba ettiniz mevduatta

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Allahtan tamamen mevduatta değildim
    Zaten uzunca bir süredir yeni mevduat yapmıyordum
    Nkolay’da olan kısım sıfırlanacak, 23,75 orana kıyamıyordum, ondanda vazgeçecem🙂

Sayfa 693/1006 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •