Eyvallah abi.
Eyvallah abi.
Biden'in gelişini Türkiye özelinde bir aciklama ya da girişim olmazsa zaten fiyatladigimizi düşünüyorum.
O görevi alana kadar Trump bir yaptırım kararı alırsa veya uygularsa o zaman piyasa için çanlar çalmaya başlar.
BBC, "Biden seçildi masadaki ilk iş Türkiye yaptırımı var" diye haber yapmaya başladı.
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-54793534.amp
Vay arkadaş adamin ulkesinde her bir haltlar oluyor millet otomatik tüfeklerle secim sonuclarini bekliyor, corona cabasi buna rağmen biz adamin yapacağı icraatlerde ilk sıradaysak ulkesinin vay haline.
Tüm dostlara hayirli sabahlar.Can Azerbaycan ordusu cok şükür suşa kentinde.
hem çin ve ruysanın büyümesini engellemeye çalışacaksın,hem dediğini yapmayan ülkelere yaptırım uygulayacaksın. hemde kendi ülken kocaman bir ekonomik darboğazda iken. adama demezlermi bu ne perhiz ne lahana turşusu??? iç pazara yönelmemiz orta ve uzun vadede büyümemizi hızlandıracaktır. ithalat yapan iş adamları düşünsün. bist bir süre silkelenir, büyüme rakamları gelmeye başlayınca tekrar ralli başlar. döviz balonuda bir yerde patlayacak,hiç bir balon sonsuza kadar şişmez. ilk defa yapılmıyor,daha önce onlarca kez yaptırım denendi, bist yine eski yerlerine geldi. kısacılar için sorun oluşturur sadece diyorum,maratonu etkileyemez.
Berat Albayrak instagram hesabından istifa ettiğini duyurdu.
Hesabı hacklanmediyse tabiIMG-20201108-WA0014.jpg
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok yazım hatası ve anlatım bozukluğu var. Pek inandırıcı gözükmüyor.SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri