Sayfa 890/1002 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,113 - 7,120 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Tabiki kolay değil, daha altını her banka gişeden almıyorken diğerlerini verecek yer zor birde fark çok sanala göre kg başına 600 TL zarar gümüşte.
    Fon olarak zaten1 tane var.
    https://www.qnbfp.com/gumus
    Teşekkürler.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

2.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Alıp yatacaksanız kesinlikle fiziki!

Alıp satacaksanız kesinlikle sanal!

bu farkı anlıyorsanız gerisi sorun değil...

Ben bir soru sordum bilgilenmek amacıyla ünlem işaretli, kinayeli cevap vermenize lüzum yok gereği de yok..!
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

3.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Ben bir soru sordum bilgilenmek amacıyla ünlem işaretli, kinayeli cevap vermenize lüzum yok gereği de yok..!
    Hem alıp yatmak içinde sanal alınabilir bence. Kıyamet senaryolarina inanıyorsanız sadece fiziki iyidir,o da çalınmazsa tabi

4. 1.01' i yakalayamayacağız yine hsyflerde verilere göre ptesi günü sanırım. Bir tkf kaldı öğrenmediğim umarım bir tık üstü getirir.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5. arkadaşlar ben bu fonları çok sık alıp satan arkadaşları anlamıyorum.. yöntem nedir merak ediyorum....alsan hemen alamıyorsun satsan hemen satamıyorsun , nasıl yapıyorsunuz... borsa düşmeye başladı diyorsunuz hisse fonu topluyorum diyorsunuz , borsa çıkıyor diyorsunuz satıyorsunuz ... gerçekten bilmediğimden soruyorum... bizim borsa zaten malum oynak beyi... 5-6 gün içinde dipten tepeye ya da tam tersi...

Joe Biden'la beraber teknolojilerde önümüzdeki süreçte ciddi hareketler gelebilir diye düşünüyorum.Keşke tte endeksle paralel getiri değilde hocaların dediği gibi üstünde bir getiriyi hedeflese belki oda bir gün olur.Yay'da bence dikkat çekici özellikle yabancı hisseler üzerine olmasından kaynaklı.

7.  Alıntı Originally Posted by astrafe Yazıyı Oku
    arkadaşlar ben bu fonları çok sık alıp satan arkadaşları anlamıyorum.. yöntem nedir merak ediyorum....alsan hemen alamıyorsun satsan hemen satamıyorsun , nasıl yapıyorsunuz... borsa düşmeye başladı diyorsunuz hisse fonu topluyorum diyorsunuz , borsa çıkıyor diyorsunuz satıyorsunuz ... gerçekten bilmediğimden soruyorum... bizim borsa zaten malum oynak beyi... 5-6 gün içinde dipten tepeye ya da tam tersi...
    Takdir ediyorum bunu yapanları/yapabilenleri ama ben kendi adıma 6-7 yıldır hiç hisse fon satmadım. başarısız olduğunu düşündüğüm fonu komple fon değiştirmek dışında. Ben sadece piyasanın gevşediği günlerde biraz daha biriktiriyorum.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by astrafe Yazıyı Oku
    arkadaşlar ben bu fonları çok sık alıp satan arkadaşları anlamıyorum.. yöntem nedir merak ediyorum....alsan hemen alamıyorsun satsan hemen satamıyorsun , nasıl yapıyorsunuz... borsa düşmeye başladı diyorsunuz hisse fonu topluyorum diyorsunuz , borsa çıkıyor diyorsunuz satıyorsunuz ... gerçekten bilmediğimden soruyorum... bizim borsa zaten malum oynak beyi... 5-6 gün içinde dipten tepeye ya da tam tersi...
    Kolay iş değil genelde terste kalınır. Ama son iki üç yıldır borsa her 120-125 denemesinde gecemeyip büyük düşüşler yaşadı. Buralarda satıp alttan almayı becerenler daha iyi karlar elde etti.

Sayfa 890/1002 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •